Klipsch The Three с Google Assistant Говорител

Klipsch The Three с Google Assistant гласов контрол дава възможност да слушате музика от Spotify, Deezer, Tidal, Google Play Music и още много други приложения за iOS и Android. Можете да намирате отговори в Google Търсене, да управлявате ежедневните задачи и лесно да управлявате интелигентните устройства в дома си - само с помощта на гласа си. Слушайте любимата си песен, намерете вкусна рецепта за сладки, или проверете пътуването си до работа. Просто започнете с думите „Хей Google“, за да започнете разговор.
Klipsch The Three с Google Assistant е акустично идентичен с предишния модел. Следователно, намираме вграден усилвател клас D, който осигурява 60 W RMS, с максимален обем от 106 dB на 50 cm. С други думи, този говорител, предназначен за слушане на близко разстояние, може да свири много силно. Това е модел, с два 2¼” драйвера и 5-инчов бас драйвер, с  два пасивни радиатора с еднакъв размер. Триизмерната стерео система разполага и с 92kHz / 24-bit декодиране за безупречно възпроизвеждане на аудио записи с висока резолюция на услуги, които поддържат аудио с висока резолюция.
Klipsch The Three с Google Assistant осигурява превъзходно аудио изживяване, което е професионално настроено от акустиците на Klipsch. Не се заблуждавайте от неговия размер. Триизмерната система без усилие изпомпва мощния Klipsch звук с дълбок бас и ясен динамичен обхват, осигуряващ  сила, детайлност и емоция, които очаквате от изпълнения на живо.
Енергичният звуков подпис е привлекателен, както и стилът на Klipsch Heritage, с безупречен дървесен фурнир и акустична материя. Въпреки че USB, линейните и фоно входове на предишния модел липсват, ако търсите умен говорител със силна индивидуалност, Klipsch The Three с високоговорител на Google Асистент е убедителна опция.
Характеристики:

  • Безжичен гласов контрол с вграден асистент на Google
  • Отлична акустика 
  • Стилен ретро дизайн 
  • Професионално настроен стерео звук
  • Bluetooth безжична връзка
  • Лесна настройка с Google Home App