Новини

Klipsch Heritage Headphone Amplifier е пуснат по същото време като новите слушалки Klipsch Heritage HP-3. И точно като HP-3, той има класически и ретро вид. Но отвъд добрия му външен вид, как действа? Представя ли се добре, както и други DAC/amp combos в ценовия диапазон? Заповядайте в шоу-рума на Аудио Арте да видите, чуете и разберате.

Аудио Арте представя 4 продукта от портфолиото на Technics, известна марка най-вече с уникалния грамофон Technics SL-1200 DJ - индустриален стандарт от десетилетия. Заповядайте в шоу-рума на площад Велчова завера 1 в Лозенец, за да видите и  да чуете уникалните в своя клас грамофон, усилвател и компактни системи.

Technics е японска марка на Panasonic Corporation за аудио оборудване. Panasonic прекрати марката за повечето продукти през октомври 2010 г., но през 2015 г. бе възобновена с нови грамофони от висок клас. Technics е известна марка най-вече с уникалния грамофон Technics SL-1200 DJ - индустриален стандарт от десетилетия.

Hi-Fi Expo 2017 бе отложено и разочарова много любители на качествения звук. Аудио Арте бе една от малкото регистрирани компании, подготвени да представи последните иновации в индустрията на марките, които представлява. Въодушевени от желанието и интереса на любителите на качествения звук, Аудио Арте реши да проведе Hi-Fi Weekend на 25 и 26 ноември (събота и неделя) в салона си в Лозенец, на площад Велчова завера 1

За пореден път в престижния хотел Grosvenor House в Mayfair бяха връчени наградите на AV Magazine. Над 1200 водещи фигури от аудиовизуалната индустрия се събраха за вечерта на честването и признанието на най-добрите продукти и услуги в AV индустрията. B-Tech бе удостоена с престижната награда в категорията "Производител на годината".

Ако и вие, като нас, се вълнувате за бъдещето на Hi-Fi, предлагаме ви да се запознаете с усилвателя, който отразява най-добре духа на времето и грабна наградата на EISA за най-добър усилвател за 2017-18 година. NAD C 338 е първият Hybrid Digital Hi-Fi усилвател с интегрирана технология Chromecast, оборудван също с Bluetooth, цифрови входове и много други радости на напредъка. 

Тази година на немските награди за дизайн Red Dot, професионалната камера за проследяване на Aver PTC500 получи голямата награда Red Dot в своята категория, което укрепва позицията на AVer като иновативен лидер в световните технологични решения.

От самата си поява до сега, Zappiti Player 4K получи множество софтуерни актуализации, което позволява днес Zappiti Player да е с повече функции и да е по-лесен за употреба. Това е и причината да получи множество награди от Hi-End пресата: 2016 Elite Product от T3 Magazine, Recommanded Product от Diapason и AVCeaser.

Netflix е онлайн доставчик на филми и сериали. Американската услуга за гледане на филми и сериали вече е достъпна и в България. 
Устройство, отговарящо на изискванията на Netflix, за възпроизвеждане на картина с висока резолюция е Zappiti Player 4K.