Новини

NAD D 3045 включва разширени възможности, които обикновено се намират само в много по-скъпи модели. Висококачествен USB DAC, който включва в себе си предусилвател, усилвател за слушалки и висококачествен D-клас усилвател, като всички тези компоненти са обвити в един компактен, енергийно ефективен и удобен пакет, проектиран от една от най-емблематичните марки на аудиото.  Просто добавете любимия си музикален източник и чудесен набор от високоговорители, за да се насладите дълги години на звуково блаженство.

На 30 ноември Аудио Арте представи официално, за първи път в България, уникалните продукти на иконичният аудио-бранд ‘Technics’ пред избрана аудитория от специалисти. Гостите бяха приветствани от представител на  Panasonic, който  разказа как се е зародила идеята на компанията за връщане на пазара на марката ‘Technics’ и увери присъстващите, че ще имат възможност да се насладят на изключителните hi-fi audio компоненти, създадени да доставят превъзходни музикални изживявания, до 8 декември.

Легендарната музикална марка Technics ще бъде представена официално в шоу-рума на Аудио Арте, с възможност да се видят и чуят новите продукти на марката на живо. Официалното представяне ще бъде на 30 ноември 2018г. от 17:00ч. Представянето ще продължи до 8 декември 2018г.

Активните букшелф колони Klipsch New Reference R-41PМ и R-51PМ олицетворяват дългогодишният опит на марката в проектиране на HI-FI тонколони с неоспорими качества. С  вграден усилвател,  осигуряващ мощност до 400Вт и висококачествени високоговорители, моделите осигуряват динамика на звука с висока разделителна способност.

В днешно време водоустойчивите телевизори са на приемлива цена и не бихме ги нарекли особен лукс. Аудио Арте предлага телевизори за баня и мокри помещения на няколко големи европейски производители, като Aquavision и SplashVisison, които се отличават с изключително качество, стабилност и добра цена, оптимизирана за българските потребители.

Новият DLA-RS3000 е първият в света 8к проектор за домашно кино с възможност за разделителна способност 8192x4320рх. В допълнение към детайлните 4К изображения, съчетава изключителна яркост и широка цветова гама с висок контраст и изображения, които са по-близо до реалността от всякога, като получавате най-доброто изображение за домашно кино!

Първоначално представен през 1985 г., Forte бързо се утвърждава като един от най-популярните модели на Klipsch.  През 2017 г. Klipsch отново представи Форте като част от поредицата Special Edition. Новият модел Forte III предлага леки козметични промени в дизайна и най-новите постижения в областта на акустичното инженерство...

The Keepers of the Sound представят пионерите, които са автентични, безкомпромисни по отношение на качеството и винаги остават верни на своите основни ценности. Те работят, за да създават мощни, емоционални преживявания за своите фенове, а Klipsch се стреми да пресъздава същия опит чрез  говорители и слушалки от серията Heritage.

Новата гама от говорители Klipsch Reference Premiere 2018 включва компактни тонколони, подови високоговорители, център говорители и съраунд високоговорителите (Atmos), които използват сложна технология с висока производителност. 
За повече подробности относно новата референтна линия можете да следите нашите новини и попълване на портфолио.

Говорителите Klipsch R-820F изпълват стаята с невероятна детайлност и яснота. Използвайки изключителната технология Klipsch 90x90º Tractrix®Horn, с двойни 8-инчови IMG-конуси, R-820F осигуряват невероятна акустика, която вдъхва реалистичен живот на вашата музика и филми.

След успеха на нашумелия NIMIS, Synthesis пое предизвикателството да създаде 12W AClass интегриран лампов стерео усилвател.
Използвайки новите технологии и желание за развитие на бизнеса, в постоянното преследване на съвършенството, Луиджи Лоренцон успя да създаде усилвател на върховно ниво, който да удовлетвори дори и най-отдадените аудиофили. 
Synthesis Soprano Integrated Stereo Amplifier е едно бижу, с кристално чист звук и невероятна мощност.

С доминирането на HDR и 4K съдържание на пазара за домашно кино производителите на хардуерни технологии бързо превъзмогнаха възможностите на медните кабели, като ограничиха потребителите до кабели от 5 метра или по-малко, за да запазят широчината на честотната лента, необходима за най-голямата картина и най-добрите характеристики. Тези невероятни кабели, достигащи до 100 метра не изискват никакви усилватели или допълнителна мощност и са съвместими са с всички HDMI устройства!

Aудио Арте представя новата серя Klipsch Reference 2018 в лицето на флагмана, подовите колони Klipsch R-620F. Този ярък представител на новата серия замества, излизащите от производсто Klipsch R-26F, с уникално ново звучене. Изложените крепежни елементи, ъгловати крака и магнитни решетки с нисък профил дават на високоговорителите излъскан, модерен външен вид.

Klipsch Heritage Headphone Amplifier е пуснат по същото време като новите слушалки Klipsch Heritage HP-3. И точно като HP-3, той има класически и ретро вид. Но отвъд добрия му външен вид, как действа? Представя ли се добре, както и други DAC/amp combos в ценовия диапазон? Заповядайте в шоу-рума на Аудио Арте да видите, чуете и разберате.

Аудио Арте представя 4 продукта от портфолиото на Technics, известна марка най-вече с уникалния грамофон Technics SL-1200 DJ - индустриален стандарт от десетилетия. Заповядайте в шоу-рума на площад Велчова завера 1 в Лозенец, за да видите и  да чуете уникалните в своя клас грамофон, усилвател и компактни системи.

Technics е японска марка на Panasonic Corporation за аудио оборудване. Panasonic прекрати марката за повечето продукти през октомври 2010 г., но през 2015 г. бе възобновена с нови грамофони от висок клас. Technics е известна марка най-вече с уникалния грамофон Technics SL-1200 DJ - индустриален стандарт от десетилетия.

Hi-Fi Expo 2017 бе отложено и разочарова много любители на качествения звук. Аудио Арте бе една от малкото регистрирани компании, подготвени да представи последните иновации в индустрията на марките, които представлява. Въодушевени от желанието и интереса на любителите на качествения звук, Аудио Арте реши да проведе Hi-Fi Weekend на 25 и 26 ноември (събота и неделя) в салона си в Лозенец, на площад Велчова завера 1

За пореден път в престижния хотел Grosvenor House в Mayfair бяха връчени наградите на AV Magazine. Над 1200 водещи фигури от аудиовизуалната индустрия се събраха за вечерта на честването и признанието на най-добрите продукти и услуги в AV индустрията. B-Tech бе удостоена с престижната награда в категорията "Производител на годината".

Ако и вие, като нас, се вълнувате за бъдещето на Hi-Fi, предлагаме ви да се запознаете с усилвателя, който отразява най-добре духа на времето и грабна наградата на EISA за най-добър усилвател за 2017-18 година. NAD C 338 е първият Hybrid Digital Hi-Fi усилвател с интегрирана технология Chromecast, оборудван също с Bluetooth, цифрови входове и много други радости на напредъка. 

Тази година на немските награди за дизайн Red Dot, професионалната камера за проследяване на Aver PTC500 получи голямата награда Red Dot в своята категория, което укрепва позицията на AVer като иновативен лидер в световните технологични решения.

От самата си поява до сега, Zappiti Player 4K получи множество софтуерни актуализации, което позволява днес Zappiti Player да е с повече функции и да е по-лесен за употреба. Това е и причината да получи множество награди от Hi-End пресата: 2016 Elite Product от T3 Magazine, Recommanded Product от Diapason и AVCeaser.

Netflix е онлайн доставчик на филми и сериали. Американската услуга за гледане на филми и сериали вече е достъпна и в България. 
Устройство, отговарящо на изискванията на Netflix, за възпроизвеждане на картина с висока резолюция е Zappiti Player 4K.