Bang&Olufsen BeoLab 90

Създаването на перфектен звук в стая, предназначено само за слушане, е едно. Системата е доста по-различна, за да създадете перфектен звук в стая, предназначена за живеене. BeoLab 90 е може би най-модерният дигитален високоговорител в света, осигуряващ безпрецедентен потребителски контрол на акустичното му представяне - адаптирайки се към вашето жизнено пространство и предпочитани режими на слушане чрез интелигентен дизайн.
BeoLab 90 имат невероятната способност да се държат напълно различно в различни ситуации на слушане, чрез персонализиран набор от интелигентни технологии.
Резонансите в стаята ви и граничните ефекти от стените ви влияят на звука, който получавате от високоговорителите си. BeoLab 90 е оборудван с новата технология за компенсиране на активните помещения на Bang & Olufsen, която компенсира влиянието на стаята, мебелите, разположението на високоговорителите и местоположението на слуховата позиция. Тази усъвършенствана технология ви гарантира сензационно звуково изживяване точно там, където искате. С други думи, говорителят, а не стаята, определя звука.
Почти като превключването между светлината на прожектор и лампата, контролът на ширината на ширината ви дава възможност да стесните или разширите дисперсията на звука. Стесняването на звуковия лъч гарантира директна и прецизна доставка до предпочитаното място за усамотено слушане или разширете лъча, за да осигурите пълен 360-градусов звук, ако правите парти.
Повечето високоговорители са проектирани с предна и задна част, като звукът излъчва напред. Това е напълно адекватно, когато слушателят се позиционира точно пред високоговорителя, но в модерна гъвкава среда на живот това далеч не винаги е така.
За да разрешите това предизвикателство, Beam Direction Control ви позволява да дефинирате една от петте посоки като "акустичен фронт", като винаги запазвате слушателя пред и в центъра на звука.