Klipsch RP-250F Floorstanding Speaker

Този продукт е излязъл от производство. Подобни продукти можете да намерите в: Подови (Floorstanding)

The Reference Premiere RP-250F е най-компактният високоговорител от серията Reference Premiere, но не трябва да бъде подценяван.
Основните характеристики, които трябва да се вземат под внимание, са използването на високочестотна система високоговорители. RP-250F са оборудвани с високочестотен 1 ''  Hybrid Tractrix. По-ниските честоти се възпроизвеждат от два 5.25 "Cerametallic конусовидни уфера, подредени точно под Klipsh horn, а басите допълнително се допълват от Tractrix Bass Port. Материалът на Tractrix Horn and Tractrix Port е лек и чувствителен.
За изграждане на корпуса на Reference Premier RP-250F е използван на MDF с абаносово покритие, който е проектиран с лек наклон върху цялата конструкция. Този особен дизайн помага да се компенсира бас дисперсията, която се движи малко по-бавно в сравнение с високите. Наклонът позволява честотите да се срещат по същество на точното място. Високоговорителите има и магнитен грил, но дори без него RP-250F изглеждат ослепително.
Преминавайки към гледане на филми, Klipsch RP-250F разкрива истинските си сили. Всяка сцена се представя експертно, от най-обикновените до най-натоварените. Звукът на разбиващото стъкло звучи реално и експлозията звучи с ново ниво на реализъм, благодарение на технологичния дизайн на високоговорителя, който му позволява да постигне това.
Не позволявайте на малкия му размер да ви заблуждава; този високоговорител може да звучи силно, сериозно! Това се дължи отчасти на превъзходното му качество на конструиране и на фокуса на дизайнера върху ефективността. Колко ефективно питате? Опитайте чувствителност от 97dB @ 2.83V / 1m. Това също означава, че ниско захранващите усилватели могат лесно да накарат тези високоговорители да се доставят комфортен слухов обем.

Техническа спецификация

FREQUENCY RESPONSE: 35-25kHz +/- 3dB
SENSITIVITY: 97dB @ 2.83V / 1m
POWER HANDLING (CONT/PEAK): 125W/500W
NOMINAL IMPEDANCE: 8 Ohms Compatible
HIGH FREQUENCY DRIVER: 1" Titanium LTS Tweeter with Hybrid Tractrix Horn
LOW FREQUENCY DRIVER: Dual 5.25" Cerametallic Cone Woofers
CROSSOVER FREQUENCY: 1800Hz
ENCLOSURE MATERIAL: MDF
ENCLOSURE TYPE: Bass Reflex via rear-firing Tractrix port
INPUTS: Dual binding posts / bi-wire / bi-amp
HEIGHT: 36.10" (91.7 cm)
WIDTH: 7.87" (20.0 cm)
DEPTH: 14.82" (37.7 cm)
WEIGHT: 37.6 lb (17.06 kg)
FINISH: Ebony

Производител
Klipsch
Към сайта на производителя