PSB Imagine T2 Tower

PSB Imagine T2 e водещ модел в популярната и печелила множество награди серия високоговорители PSB Imagine. Този преходен (transitional) пет-канален, пълночестотен стоящ говорител, оборудван с троен бас рефлекс и разделени камери, ползва някои от най-добрите характеристики и технологии, вложени във водещата серия на PSB - Synchrony One. Определен като безспорен лидер в редиците на Imagine серията, T2 тауър представлява много повече от „по-голям брат” на модела Imagine T.
Imagine T2 разполага с три специално създадени 5.25-инчови говорителя, всеки един от който е разположен в своя индивидуална камера. Имаме 4-инчов средночестотен говорител с полипропиленови конуси и гумени рингове. Едно-инчовата пищялка, покрита с титаниева сплав с ферофлуид, придава цялостност на акустичния дизайн на T2. Благодарение на третия си нискочестотен говорител, T2 произвежда по-дълбок басов звук до 34Hz. Освен това може да „носи на плещите си” 50% повече мощност до 300 вата, в сравнение с Imagine T. Трябва да подчертаем, че T2 не прави компромис с качеството на музикалното изпълнение.
Дизайнът на Imagine T2 е моделиран по концепцията на водещият високоговорител на PSB - Synchrony One и служи за елиминирането на количеството остатъчни вълни, характернни за всеки типичен представител на тауър колоните. Чрез изолирането на всеки буфер в отделна запечатана камера, дизайн-тимът на PSB, е осигурил по-голям контрол над цялостната настройка. Това резултира в дълбок бас и невероятно детайлни звуци, възпроизвеждани от T2. PSB ImagineT2 е проектиран за плавни и широки бас и средни за постигане на автентичен звук, в естествена среда.