Системи за резервация на зали

Многоезична система за резервации на заседателни, конферентни и лекционни зали, аудитории, класни стаи, спортни центрове, както и всякакви други места за срещи, е необходима за ефективното управление за провеждане на мероприятия, независимо от броят им. Технологията е подходяща не само за малки офиси, бизнес или спортни центрове, но също така и за големи корпоративни събития. Десетки сензорни панели могат да бъдат свързани към главен монитор на рецепция. Аудио Арте представя две от компаниите - лидери на пазара.

  • Бърз и лесен монтаж
  • Сензорният панел показва текущия статус на помещенията, календар на резервациите, както и опции като "отмяна", "продължение" или "край".
  • Системата е лесно мащабируема и ви позволява да комбинирате десетки панели чрез модул за договаряне на заетостта - TouchONE монитор с HDMI изход.
  • Резервацията може да бъде направена директно от сензорния панел, чрез компютър или мобилно устройство, с помощта на Outlook, Microsoft Office 365, Microsoft Exchange Server:

TouchONE Touchpanels - Резервацията може да бъде направена и чрез Google Apps for Work (3).

В допълнение, системата TouchONE може да показва обобщена информация за резервиранията в няколко помещения едновременно на големи монитори.

Всичке модели на TouchONE можете да видите ТУК >>>

Системата за резервация на помещения и зали TouchONE е номинирана за InAVation Awards 2017г.,  в категорията на технологии за интелигентни сгради.

Extron Touchpanels- Скоро резервацията ще може да бъде направена и с Google Calendar.

Extron подобри възможностите за резервация със софтуера Room Agent, който работи съвместно с touch панелите TouchLink Pro, за да създаде цялостна система за резервиране на помещения.

Всички модели на Extron можете да видите ТУК >>>

Extron Room Scheduling вече поддържа 26 езика, с което изпреварва доста свои конкурентни.