SmartHouse

В съвременният дом има много електронни и електрически системи, които в общия случай работят абсолютно независимо една от друга и на пръв поглед, изглеждат трудни за обединяване. Става дума най вече за аудио и видео оборудване, осветление, отопление, климатизация, алармени системи, а защо не и завеси и щори.
Всички тези елементи от съвременния дом могат да бъдат обединени в една обща система, която може да бъде интелигентно управлявана и контролирана от едно място. Концепцията за едно такова интелигентно управление се нарича
Умен Дом, Умна Къща (SmartHome или SmartHause) или Домашна Aвтоматизация

Представете си, че сте се настанили удобно на дивана. Само с няколко докосвания на таблета или смартфона завесите са спуснати и филмът започва. Настройвате звука така, както го харесвате. Навън се стъмва и лампите на външното осветление се включват. Лягате си и всички врати на дома автоматично се заключват.
В офиса сте и краят на работния ден наближава. Мислите вече за уюта на дома. Но какво ни очаква там - през лятото горещина, а през зимата – студ. С едно докосване на вашия смартфон, задействате климатизацията на желаната температура.
Точно това означава SmartHouse - системна интеграция, която обединява инфраструктурата на дадена сграда: комуникационни решения - телефони, интернет, мултимедия, връзки в сградата в общите и частните помещения; охрана и видео наблюдение; пожароизвестяване; климатична система; електричество и вода. С една система се контролира абсолютно всичко във вашия дом, като лесно се управлява от едно място.

Какво отличава Control4 от другите решения за автоматизация на дома

 • американската компания е доказан лидер и пионер в системите за управление и автоматизация на дома, гарантиращи качество и надежност;
 • решенията на Control4 сравнително бързо и лесно се монтират не се налагат допълнителни ремонтни дейности;
 • изграждат се на модулен принцип, което позволява да започнете с базов модул и когато имате възможност или имате нужда от нови функции, да го надградите;
 • решенията са изключително лесни и удобни за употреба и реално облекчават ежедневието ви;
 • подходящи са за автоматизация на вече изградени и новостроящи се домове, комплекси, затворени селища и къщи;

Аудио Арте ООД е официален дилър на Control4 и предлага на своите клиенти цялостни решения за изграждане на системи за домашна автоматизация и контрол. Екипът консултира, проектира, въвежда в експлоатация и поддържа  интегрирани системи за домашна автоматизация, системи за управление на аудио-визуални компоненти, домашно кино, както за частни така и за корпоративни клиенти.
Нашите услуги са насочени както към крайни клиенти, така и към архитекти, дизайнери, строителни фирми, които желаят да допълнителен комфорт, удобство и ефективност в своите проекти.

Защо SmartHouse от Аудио Арте?

 • Предлагаме пълно съдействие при изготвянето на подходящ проект и избор на SmartHouse система за автоматизация на дома;
 • Доставка на техниката;
 • Лесен и бърз монтаж. В повечето случаи не се налагат ремонтни дейности;
 • Настройка на системата;
 • Обучение. Системата за автоматизация е изключително лесна и удобна за употреба и облекчава ежедневието Ви;
 • Гаранционно и следгаранционно обслужване;

За повече информация и конкретно предложение, ни се обадете или посетете нашия шоурум.