Technics Network Audio Control Player SU-R1

Предусилвателят SU-R1 получава аудио сигнали от различни устройства с цифрово съдържание, като NAS, персонални компютри, USB памети и цифрови интерфейси. Много от тези системи за съхранение на цифрово съдържание са били първоначално предназначени за използване с персонални компютри, така че ниският шум, който се изисква за чисто аудио възпроизвеждане, никога не е бил основен проблем за дизайна.
За да се справят с тези често шумни източници, SU-R1 изолира интерфейсите на тези носители, за да изключи външни електрически смущения, а също така използва и устройство за отстраняване на трептене, което предлага ясен и стабилен звук, без шум и изкривяване.
Някои системи използват цифрова връзка между източника и предусилвателя, като поддържат цифровият сигнал чист колкото се може по-дълго: Technics Digital Link продължава по-нататък. Той е премахнал функцията за контрол на силата на звука от предусилвателя и вместо това предава информацията за управление на силата на звука заедно с аудио сигнала директно към усилвателя на мощност в цифров вид. Ключът за намаляване на трептенията на усилвателя намалява ефекта на трептене при предаване на сигнала, след което извършва контрол на силата на звука непосредствено преди PWM конвертора.
Technics Digital Link постигна идеална конфигурация на усилвателя, намалявайки всякакво разграждане между предусилвателя и усилвателя на мощността, което води до превъзходно стерео разделяне и възпроизвеждане дори на най-фините сигнали. Резултатът е по-подробен и динамичен звук.
Приложението Technics Music App ви позволява да изберете музикален източник и оборудване за възпроизвеждане и да създавате плейлисти лесно и удобно на екрана на таблет или смартфон. Екранът за музикално приложение показва музика, съхранявана на свързан DLNA-съвместим сървър, съдържание, съхранявано на устройството, изпълняващо приложението, и музикални файлове на свързани USB памети, което ви дава интегриран контрол на възпроизвеждането.
SU-R1 поддържа широка гама от цифрови входове - DLNA, USB устройства за съхранение, USB-DAC, SPDIF, AES / EBU и два комплекта аналогови сигнали. Той преобразува аналоговите сигнали на 192 kHz / 24-битови PCM сигнали, използвайки високо прецизен аналогово-цифров преобразувател. Пълната система осигурява възпроизвеждане на висока чистота от всяко съдържание. USB-DAC поддържа 384-kHz / 32-битов PCM, собствено възпроизвеждане на DSD на 2.8 MHz / 5.6 MHz (аналогов изход) и асинхронен трансфер. Цифровият вход поддържа коаксиален 192-kHz / 24-битов PCM и оптичен 96 kHz / 24-битов. За възпроизвеждане на DLNA / USB памети могат да се възпроизвеждат DSD (2.8 MHz / 5.6 MHz), WAV / AIFF / FLAC до 24 kHz 24 бита и ALAC до 24 бита до 96 kHz.

Производител
Technics
Към сайта на производителя