За Аудио Арте

Audio Arte logo

Салон Аудио Арте отваря врати през април 2006 г. От 2014 г. е на адрес: София, кв. Лозенец, пл. Велчова завера 1, недалеч от Семинарията (контакти). Улицата е тиха и спокойна и сравнително лесно се намират места за паркиране.

Ние вярваме, че клиента може най-добре да избере техниката, когато има възможност да чуе и види различни решения в реална обстановка. За тази цел разполагаме със салони за стерео и видео демонстрации. Салоните са акустически обработени, като единия е със стандартни характеристики на жилищно помещение, а другия е със студийни характеристики за референтно прослушване.
Виж повече в раздел Демо зали >>>
Продуктите, които предлагаме са внимателно подбрани и имат отлично съотношение качество/цена. Аудио Арте е изключителен представител за България на продуктите на марките:
Продукти за Домашно кино и Hi-Fi техника:
NAD, Bluesound, Klipsch, PSB Speakers, Creek Audio, Epos, Elipson, Artcoustic, Cornered Audio, James Loudspeaker, Highland Audio, Musical Fidelity, Synthesis, Inakustik, NorStone, Olive, ISOL-8, DLS, Solid Drive, Digital Projection, Epson, JVC, Sony, Stewart Filmscreen, Lumene, Ligra, Aquavision, B-tech;
Продукти за бизнеса:
Extron Electronics, Gefen, Epson, JVC, Sony, Digital Projection, Stewart Filmscreen, Panasonic Pro Displays, B-tech, Cisco;

Аудио Арте ООД е платинен оторизиран дилър на Extron Electronics за България. Във фирмата работят сeрифицирани инжeнери специалисти за работа с продуктите на  Extron Electronics.​
Предлагаме широк набор от услуги, с които да сме в помощ на всеки клиент.
Виж повече в раздел Услуги >>>
Аудио Арте предлага и инсталира видеоконферентни системи от началото на 2007 г. През същата година става партньор на Lifesize, през 2010 г. става партньор на Tandberg, а след закупуването на тази компания от Cisco, преминава в сертифициран партньор на Cisco.
Аудио Арте е сертифициран партньор и на други водещи производители на видеоконферентни системи: Polycom, Lifesize, Avaya (Radvision), Aver.
В областта на аудио и видео интеграцията Аудио Арте ООД е сертифициран партньор на Microsoft.
Освен във предлагането и интегрирането на видеоконферентни системи, Аудио Арте работи още в следните области:

 • Оборудване на конферентни и заседателни зали;
 • Системи за Telemedicine;
 • Озвучаване на офиси, магазини, хотели, учебни заведения;
 • Автоматичен видео оператор - автоматично следенe и заснемане на преподавателя;
 • Запис и стрийминг;
 • 3D виртуална реалност;
 • Digital Signage;
 • Преводачески системи;
 • Оповестителни системи за театри, банки, офиси;
 • Дискусионни системи;
 • Обработка на видео и аудио сигнали;
 • Автоматизация;


Аудио Арте има успешно реализирани проекти в областта на медицината, обучението, бизнеса, телевизионни студия и др.
Повече подробности за видеконферентните системи и решения, които предлагаме, вижте на специализирания ни сайт:

Videoconference.bg

Предложение за партньорство

Ние, от „Аудио Арте” разглеждаме бизнеса като процес, в който всички страни печелят и взаимно се обогатяват. Вярваме, че всяко едно сътрудничество , както и обмена на информация и опит ще се отразят положително на двете страни и ще доведат до стабилни и професионални бизнес отношения. Надяваме се с всичко, което правим да сме ви полезни и да установим взаимоизгодни партньорски взаимоотношения с всеки, които има желание да работи с нас.
При интерес от Ваша страна, ще се радваме да обсъдим различните възможности в удобно за Вас време.