https://jivo.chat/ciF58iidFN Dancing people, home cinema and music instruments
Позвънете сега!

Грамофон Technics SL-1200MK7 / SL-1210MK7

Цена: 2000.00лв. /брой
InStock

Описание на Грамофон Technics SL-1200MK7 / SL-1210MK7

Грамофонът SL-1200MK7 / SL-1210MK7 развива серията диджейски грамофони на Technics, като е постигнато още по-високо качество на аудиото заради Coreless Direct Drive двигателя.
Освен че предлага безпрецедентна акуратност, Direct Drive двигателят осигурява надеждност при продължителна работа с превъзходна здравина. Имайки плавно въртене и мощен въртящ момент, този мотор възпроизвежда звук точно и вярно от канала на аналогов запис.
Алуминиевото S-образно рамо осигурява отлични звукови характеристики
Проницателните диджеи знаят, че рамото играе огромна роля в звука, който постигаш чрез тази звукова система. SL-1210MK7 се отличава със статичен баланс на Technics S-образно рамо, проектирано да сведе до минимум резонанса и да увеличи максимално верността. Ще оцените високо прецизното му проследяване. И дори когато драскате интензивно, можете да сте сигурни, че стилусът няма да пропусне ритъм.
Изолирани крачета за максимално затихване на вибрациите
Грамофонът SL-1210MK7 се предлага с крачета, всеки с вътрешна пружина и гума, за да изолира грамофона от вибрации. Също толкова важно е тяхната регулируема височина и наклон, което ви позволява да стабилизирате грамофона си върху неравномерни повърхности, с намествате на всяко краче до постигането на желаното ниво. Крачетата ефективно предотвратяват вибрациите дори и в среда с много силен звук (като клуб или на сцена).
Контрол на скоростта Pitch control (пич контрол) за нова глава в музикалната история 
Пич контролът в SL-1210MK7 първоначално е бил използван за прецизна настройка на скоростта на въртене. Впоследствие клубните DJ-и са започнали да използват тази функция за да изравняват темпото на две песни за да могат да постигнат плавно преминаване между тях. Тази техника е довела до експлозивната популярност на SL-1200 по целия свят. Сегашният вертикален фейдър е бил инсталиран за първи път в SL-1200MK2. Тази промяна е била направена за да се улесни използването му от диджеите. MK7 разполага с напълно нов цифров контрол за да позволи акуратна и стабилна настройка на скоростта в обхват от ±8/16%.
Удобна светлина за дозата
Светлината, насочена към иглата и нейната позиция е била инкорпорирана за пръв път в SL-1200MK2. От Technics са решили да използват излизаща и прибираща се лампа, а не напълно премахваща се, за по-лесна употреба. При SL-1210MK7 светлината е подобрена и нейния обхват е оголемен за да осугури оптимална видимост.
Символът на сериите SL-1200
Оригиналната цел на светлината на стробоскопа – стандартна във всички модели още от първото поколение SL-1200 – е била да позволява акуратна визуална настройка на скоростта на въртене. Откакто от Technics започват да използват кварцова стабилизация (от моделите MK2 насам) стабилността на въртене е станала екстремно стабилна – тоест вече няма нужда от стробоскоп. Но въпреки това, диджеите винаги са искали познатия им стробоскоп на грамофоните които използват, и за това той е наличен и сега. SL-1210MK7 идва с LED стробоскоп, който може да бъде настроен да свети с червена или синя светлина.
SL-1210MK7 използва изцяло черна цветова схема, във всяка част, за да се превърне в един още по-стилен и атрактивен грамофон.
Грамофонът идва с държач, без доза и игла.

Производител

Подобни продукти:

Към продукти от сходни категории