https://jivo.chat/ciF58iidFN Dancing people, home cinema and music instruments
Позвънете сега!

Klipsch THX Ultra2 Home Theater System

Цена: 30510.00лв. /комплект
PreOrder

Описание на Klipsch THX Ultra2 Home Theater System

Klipsch THX Ultra 2 - 7.2 e акустичен комплект, който има THX® Ultra2 сертификат. Това е система за домашно кино на Klipsch от Hi-End клас.
Със своя брилянтен саунд THX Ultra2 - 7.2 ще ви осигури едно истинско кино преживяване. НТъй като експертно предоставя необработената експлозивност и фини детайли на всеки филмов формат, Ultra2 ще разбие очакванията ви за представяне на домашно кино, като създаде най-драматичните и реалистични развлекателни изживявания, които някога сте чували.
Семейството THX Ultra2 се състои от два модела LCR предни тонколони, един модел  съраунд, един модел субуфер и усилвател за субуфер. Тези модели могат да бъдат сглобени в различни комбинации, включително истинска система THX Ultra2 в конфигурация 7.2, която се състои от три KL-6000-THX LCR, два KL-5000-THX LCR, два KS-5000-THX съраунд, два KW -1200-THX субуфери и един субуфер KA-1000-THX усилвател. По-малките KL-5000-THX LCR служат като задни съраунд тонколони.
Тази система е създадена за гъвкавост, така че всяка комбинация от звуково съчетани LCR тонколони ще осигури безпроблемно представяне, а LCR могат да се използват и като съраунд. Собствените високоговорители Klipsch Tractrix® Horn и Cerametallic™ са използвани навсякъде, за да осигурят максимална мощност, детайлност и емоционално въздействие от издръжливи, лесни за инсталиране корпуси.
Всички корпуси имат конструкцията dado и rabbet, използвани в професионалните високоговорители Klipsch, осигурявайки целостта на корпуса в окачени приложения. Точките за окачване Omni-Mount на LCR и съраунд високоговорителите улесняват монтирането на стена или таван с помощта на стандартен хардуер. Всеки Ultra2 компонент, с изключение на усилвателя, се предлага в Galaxy черно покритие с алуминиева фасада. Усилвателят се предлага в стандартно черно покритие.
Системата THX Ultra2 е голяма стъпка напред в производителността за домашна инсталация. Това доказва, че звукът от голям киносалон може да дойде в удобен размер за вкъщи. Всъщност, веднага след пускането си на пазара, Klipsch THX Ultra2 се оказа невероятен успех.

Настанете се удобно, отпуснете се и се насладете на магията на седмото изкуство.Позволете на звуковата картина да ви ''обгърне'' и ''отнесе".

Техническа спецификация

KL-6000-THX LCRs Предни колони за ляв, централен и десен канал - 3 бр.
THX-5000-THX Съраунд колони - 2 бр.
THX-5000-THX LCR Задни колони - 2 бр.
KW-1200-THX субуфер - 2 бр.
KA-1000-THX усилвател за субуфера>> Цената е за 1 комплект и е с включен ДДС

Производител

Към сайта на производителя

Подобни продукти:

Към продукти от сходни категории