Продукти и системи за конферентни зали

Аудио-визуална консултация, проектиране, спецификация и монтаж
Аудио Арте предоставя консултация, проектиране, инсталация и поддръжка на аудио-визуални (AV) системи, предназначени за конферентни и заседателни зали.

Цялостно оборудване на аудио-визуални заседателни зали и надеждна поддръжка
Нашите аудио-визуални специалисти разбират вашите нужди, с цел да могат да ви осигурят това, от което се нуждаете и това, което искате.
Аудио Арте е специализирана компания в аудио-визуалните инсталации, ориентирана към много и различни бизнес и публични сектора, организации в България. Нашите бизнес AV системи включват проектиране, консултация и монтаж на инсталацията, с цел да се уверим, че максимално се възползвате от бюджета си.

Независимият съвет е най-добрият съвет
Нашият приятелски подход към клиентите през последните 10 години и професионалният ни опит в AV и инжинерската работа, са причините, поради които клиентите ни се доверяват. Нашият фокус на работа пада върху намирането на правилните аудио-визуални системи, които да отговарят на специфичните нужди на всеки един от нашите клиентите.

Ще получите вашите заседателни зали напълно завършени така, че да бъдете ефективни и ефикасни
Аудио Арте е насочена в инсталирането на аудио-визуална техника и системи, подходящи за всякакъв тип бизнес: финанси, образование, медии и пр. От корпоративни заседателни зали до малки по мащаб конферентни помещения, от рецепции до кафенета. Какъвто и да е мащаба на проекта, ще имате полза от професионални съвети и инсталация, които могат да ви бъдат предоставени от Аудио Арте. Един истински проект не се състои единствено в инсталацията на система: за нашият екип е от значение вие да можете да се чувствате спокойни и сигурни при работата с въпросната инсталация.

Проектори

Професионални мултимедийни проектори, предназначени за големи конферентни зали, аудитории, презентационни и концертни зали.

Екрани

Екрани за мултимедийни проектори, подходящи за монтаж на стена или таван, както и преносими екрани на стойка с разнообразни размери и диагонал.

Микрофони и дискусионна техника

Микрофони и дикусионна апаратура подходящи за всякакъв тип конферентни зали.

Документни камери

Документните камери за презентиране на малки обекти или хартиени документи на широка публика.

Безжична презантационна техника

Безжични презентационни устройства с професионално предназначение.

Системи за резервации на зали

Многоезична система за резервации на заседателни, конферентни и лекционни зали.