Системи за озвучаване


Правилно исталираната озвучителна система е от изключителна важност за всяка зала. Неправилно проектирано и грешно разположено озвучаване може да доведе до нежелани микрофонии, дискомфорт на присъстващите и слаб звук в залата. Залагането на качествени озвучителни системи и правилното разполагане на говорителите в залата е ключов фактор за постигането на комфортна аудио среда в помещението, яснота на звука и висока речева разбираемост. Важно е да се има предвид и кой ще работи с инсталираното оборудване. Веднъж инсталирана и настроена от наш специалист, техниката ще работи по най-добрия начин без необходимост от постоянни настройки и конфигуриране. Въпреки това, ние предлагаме гаранционно и следгаранционно обслужване на нашите клиенти.
Аудио Арте предлага различни видове и марки озвучителни системи, оборудване и решения за обществени и частни обекти. Решенията и продуктите, които предлагаме са на доказани производители, с висока ефективност и различни ценови диапазони.
Предлагаме пълен пакет от услуги свързани с озвучаването – консултация и демонстрация при подбора на оптималното озвучително решение, доставка, монтаж, настройка, обучение и последващо гаранционно и следгаранционно обслужване.

УСЛУГИ И ПРОЕКТИ