https://jivo.chat/ciF58iidFN Dancing people, home cinema and music instruments
Позвънете сега!

Субуфер Klipsch C-308ASWi

Цена: 2790.00лв.
Промо цена: 2230.00лв. /брой
InStoreOnly

Описание на Субуфер Klipsch C-308ASWi

Използвайки предноразположен високоговорител от металокерамика (Cerametallic™) захранван от цифров хибриден усилвател BASH и странично разположени пасивни радиатори, този субуфер  е способен да оптимизира изходното ниво и нискочестотното представяне въпреки компактния си размер. Със своите 300 вата продължителна и 600 вата пикова мощност, C-308ASWi е сериозен играч в своята лига. В добавка на страхотното си представяне, субуферите от серията C на Klipsch могат лесно да бъдат оптимизирани и контролирани с приложението Klipsch LowControl™ за iOS и Android устройства. 
Невероятен бас. Малко пространство.  
Захранвани от цифров хибриден усилвател BASH, субуферите от серията C на Klipsch използват и странично разположени пасивни радиатори за да оптимизират нискочестотно представяне минимизирайки размера на кутията. 
Многобройни входове за всеки източник
BASH усилвателят с голяма мощност разполага с отделни RCA линеен вход, XLR балансиран линеен вход, вход по високо ниво и безжичен вход (работещ в комбинация с опционалния предавател Klipsch WA-3 Wireless Transmitter), като всеки от тях може да бъде контролиран независимо в приложението Klipsch LowControl.
Безжични въможности с Klipsch WA-3 предавател
С опционалния преддавател WA-3, субуферрите в серията C могат да бъдат поставени навсякъде във вашата стая и да приемат сигнал с висока резолюция безжично на честота 2,4 GHz. Приемникът е вграден директно в схемата на усилвателя, и няма нужда от допълнителни приставки - просто страхотен звук, какъвто всеки очаква от един субуфер   на Klipsch... напълно безжично.
Можете да свържете два субуфера   от серия C с един WA-3 предавател, използвайки само един изход на вашия ресийвър.
Автоматична корекция според помещението  
Настройте работата на вашият субуфер   от серия C според вашата стая със софтуеъра за автоматична настройка включен в приложението Klipsch LowControl™. Използвайки микрофона на вашето устройство, апликацията осигурява лесна и бърза корекция, компенсирайки всички естествени стоящи и нулиращи се вълни за балансирани и динамични ниски честоти във всяко помещение. 
Приложението Klipsch LowControl™
Безплатната апликация Klipsch LowControl™ за iOS и Android устройства ви предоставя пълен контрол върху настройките на субуферите от серията C в дланта ви. С 5-лентовия параметричен еквалайзер, фаза, усилване и селектиране на вход вие можете да освободите цялата мощност на вашия субуфер  .
Задвижващата сила - високоговорител от металокерамика (Carametallic™)
Ултра-леките и ултра-здрави високоговорители от металокерамика (Carametallic™) осигуряват динамична работа за максимална мощност. Дизайнът с голям ход максимизира нискочестотното представяне. Странично разположените пасивни радиатори от MDF подобряват настройката и вътрешния обем. 

Характеристики:

  • Ултра бас представяне от малък по размер субуфер   
  • Приложение Klipsch LowControl™ 
  • Автоматична корекция според акустиката на помещението  
  • 8-инчов предноразположен високоговорител от метало-керамика (Cerametallic™)
  • 300W продължителна / 600W пикова мощност
  • Съвместим с безжичен предавател WA-3 Wireless Transmitter 
  • Входове: линеен RCA, балансиран линеен XLR, високо ниво, 2.4gHz безжичен
  • Ръчно полиран пиано лак   

Производител

Към сайта на производителя

Подобни продукти:

Към продукти от сходни категории