Dancing people, home cinema and music instruments
Позвънете сега!

Безжичен USB конвертор NAD DAC 1

Цена: 430.00лв.
Промо цена: 360.00лв. /брой
InStock

Описание на Безжичен USB конвертор NAD DAC 1

  Основна задача на DAC 1 Wireless USB конвертора е да преобразува цифровата музика от персоналният ви компютър в истински hi-fi шедьовър. Това изключително практично и полезно устройство ви позволява да се наслаждавате на музиката с доказано NAD hi-fi качество, без значение дали песните са записани или стриимвани. Инсталирането на безжичния конвертор е изключително лесно. Само включете компакния DAC 1 към USB порта на компютъра и се наслаждавайте на кристален звук, съдържащ минимум смущения.

Вече не се налага да избирате между компютъра си и домашната аудио система, когато слушате любимите си песни, интернет радио или cloud услуги като Spotify, Pandora, Last.fm и MOG. Поглезете се с качествено аудио и по-големи възможности за контрол над музикалните си желания.

Не ви е нужна Wi-Fi мрежа, за да ползвате безжичната технология на DAC 1, която обхваща целия звуков диапазон и се запазва некомпресирана, създавайки перфектно звучене. Само включете трансмитера DAC 1 към USB порта на компютъра си и той се превръща в саунд карта, която предава аудиото към домашната ви hi-fi система.

За постигане на максимално качество на звука, трансмитерът по цифров път предава звук от вашия Mac или PC към DAC 1 рисийвъра. Последният конвертира дигиталния сигнал в аналогов, посредством Burr-Brown OPAmps и 24/192 DAC с подбрани пасивни компоненти в патентована верига. Устройството разполага и с коаксиален цифрое изход, който позволява дигитално предаване на сигнала.

При създаването на DAC 1, NAD са използвали най-прецизна технология и са отделили специално внимание на детайлите. DAC 1 е чудесен избор, който, въпреки че е икономически изгоден, не прави компромиси с блестящото музикално звучене. DAC 1 ви потапя в красив нов свят, където звуците оживяват, а нотите почти може да докоснете с пръсти.

Производител

Подобни продукти:

Към продукти от сходни категории