Системи за контрол и управление

Системите за управление и контрол предоставят просто решение за автоматизиране на всичко във вашата конферентна зала или дом в една интегрирана система. Чрез един интерфейс поемете контрола над цялото AV оборудване, светлините, щорите и други.
Програмирани по желание и приложения на нашите клиенти, интерфейсите на сензорен екран са създадени за лесна употреба и корпоративна идентичност.
Хардуерните и софтуерни контролни решения, които предлага Аудио Арте, опростяват начина, по който хората взаимодействат с технологиите. С увеличаването на различните технологични продукти и операционни платформи, употребата им става все по-сложна за обикновения потребител. Контролните решения на Extron, Crestron, AMX и Control4, предлагани от Аудио Арте, решават сложността на управлението на тези различни технологии с помощта на надеждни, всеобхватни и мащабируеми системи за управление, подходящи и достъпни за всеки.

Свържете се с нас на телефон 02 964 11 15 за повече подробности, относно продуктите и системите, които предлагаме. Имаме готовност да ви предложим оферта от специалисти в кратки срокове!

Показване на 2 резултата