Системи за резервация на зали

Многоезична система за резервации (Room Booking Systems)на заседателни, конферентни и лекционни зали, аудитории, класни стаи, спортни центрове, както и всякакви други места за срещи, е необходима за ефективното управление за провеждане на мероприятия, независимо от броят им. Технологията е подходяща не само за малки офиси, бизнес или спортни центрове, но също така и за големи корпоративни събития. Десетки сензорни Room booking, Room schedulingпанели могат да бъдат свързани към главен монитор на рецепция. Аудио Арте представя 4 от компаниите – лидери на пазара.

Бърз и лесен монтаж
Сензорният панел показва текущия статус на помещенията, календар на резервациите, както и опции като „отмяна“, „продължение“ или „край“.
Системата за резервации на зала е лесно мащабируема и ви позволява да комбинирате десетки панели чрез модул за договаряне на заетостта – монитор с HDMI изход.
Резервацията може да бъде направена директно от сензорния панел, чрез компютър или мобилно устройство, с помощта на Outlook, Microsoft Office 365, Microsoft Exchange Server:
TouchONE Touchpanels – Резервацията може да бъде направена и чрез Google Apps for Work.

В допълнение, системата TouchONE може да показва обобщена информация за резервиранията в няколко помещения едновременно на големи монитори.

Всички модели на TouchONE можете да видите ТУК >>>

Системата за резервация на помещения и зали TouchONE е номинирана за InAVation Awards 2017г., в категорията на технологии за интелигентни сгради.

Evoko Touchpanels – Резервацията може да бъде направена чрез Google Apps for Work, Google Calendar или Microsoft Exchange.

Панелите Evoko имат тънък дизайн и лесно се инсталират. Няма допълнителни плъгини или софтуер, който да учите. Достъпно и разбираемо – всеки може да го овладее без предварително обучение.

Всички модели на Evoko можете да видите ТУК >>>

Extron Touchpanels- Скоро резервацията ще може да бъде направена и с Google Calendar.

Extron подобри възможностите за резервация със софтуера Room Agent, който работи съвместно с touch панелите TouchLink Pro, за да създаде цялостна система за резервиране на помещения.

Всички модели на Extron можете да видите ТУК >>>

Extron Room Scheduling вече поддържа 26 езика, с което изпреварва доста свои конкурентни.

Crestron Touchpanels – Резервацията може да бъде направена чрез Crestron Fusion, Google Calendar или Microsoft Exchange.

Сензорените екрани на Crestron предлагат идеален потребителски интерфейс за контролиране на цялата технология във вашия дом, заседателна зала, класна стая, съдебна зала и др.

Всички модели на Crestron можете да видите ТУК >>>

Не бяха намерени продукти, отговарящи на критериите Ви.