Устройства и системи за управление на Аудио-Видео сигнали

AV Signal management - Аудио Арте

Един от най-важните аспекти на AV системата е signal management (система за управление на аудио-видео сигнала), чиято ключова роля е да поеме сигнала от устройството източник и да го отведе на вашия дисплей или устройство за слушане.
Това може да бъде обикновен HDMI кабел от вашия лаптоп до вашия проектор или по-сложна система за пренасяне на цифрови сигнали от едно място до множество дисплеи в многоетажен офисен комплекс.

Управлението на сигнала (signal management) може да се състои от Cabling (кабели), Switchers (превключватели), Distribution Amplifiers (разпределителни усилватели), Matrix Switchers (матрични превключватели), Signal Scalers (сигнални скейлъри), Audio De-Embedders, Signal Processors (сигнални процесори), Scan Converters (конвертори) и много други.

Управлявайте аудио-визуалните системи с лекота, като използвате най-добрият съвременен хардуер и аксесоари за управление на сигнала. Намерете усилватели, модулатори, еквалайзери и разделители за насочване (сплитери), комбиниране и разделяне на приложения. С управлението на сигнала контролът върху цялата система може да бъде поставен на една ръка разстояние и да работи по ваше желание.

Аудио Арте предлага различни видове продукти и решения за управление на аудио и видео сигнали от водещите производители в бранша като Extron, Gefen, Crestron, NTI и др. Решенията и продуктите са с висока ефективност и различни ценови диапазони.

Предлагаме пълен пакет от услуги свързани с управление на аудио и видео сигнали – консултация и демонстрация при подбора на оптималното озвучително решение, доставка, монтаж, настройка, обучение и последващо гаранционно и следгаранционно обслужване. За въпроси, не се колебайте да позвъните на нашите инженери-специалисти, на телефон 02 964 11 15