AVer M11-8MV Document Camera

Цена за:

Код според производителя:

 

Със здрав механичен статив и гъвкава връзка, документната камера AVer M11-8MV предоставя  кристално чисти и  детайлни изображения с 20x цифрово увеличение.

Описание на AVer M11-8MV Document Camera

USB визуализатор (документна камера) на механичен статив за онлайн обучение
M11-8MV Visualizer е проектиран за цифрово и дистанционно обучение и е идеален за използване като USB камера за заснемане на разговори с говорители или визуализиране на учебни материали. Компактният вертикален дизайн осигурява гъвкавост, докато разнообразие от I / O портове, включително HDMI и VGA портове за дисплеи и USB портове за лаптопи, осигуряват богато онлайн изживяване.
Вертикален дизайн за удобство и безопасност
Вертикалният дизайн предлага решаващо предимство по отношение на изискванията за пространство, а претеглената основа намалява риска от препадане на M11-8MV, осигурявайки по-безопасна учебна среда. Шест различни физически бутона помагат на новите потребители да научат онлайн технологии за обучение.
Гъвкав и устойчив механичен статив
Със здрав механичен статив и гъвкава връзка, M11-8MV Visualizer предоставя стабилни изображения за дълготрайни ефекти. А матовото й черно покритие и елегантният дизайн допринасят за модерния стил в класната стая!
Кристално чист детайл с 20x цифрово увеличение
Камерата M11-8MV с 8 мегапиксела и 20x цифрово увеличение е способна да умножава малки обекти, което позволява на учениците лесно да виждат всички детайли, където и да се намират. Никога няма да ви се наложи да сдържате студентите, които са претъпкани, за да получите по-добър поглед върху въпросната тема.
Преглед на функция за непрекъснато подобряване на учебните материали
Трудно да следите напредъка на вашия клас? Функцията за възпроизвеждане на видео улеснява тази задача! Снимки и видеоклипове, заснети с M11-8MV, могат да се възпроизвеждат незабавно и многократно, за да ви помогнат да планирате по-ефективно учебните занятия.
Вграден микрофон
Не е нужно да се притеснявате за допълнителен микрофон. Вграденият микрофон на M11-8MV прибира гласове ясно, дори когато високоговорителите са на разстояние до три метра. И използвайки Micro SD и USB конектори, можете да запишете записаните файлове на всеки носител.
Множество I / O портове предоставят разнообразие
Различните I / O портове позволяват различни възможности за връзка. M11-8MV Visualizer може да бъде свързан към различни дисплеи чрез HDMI и VGA портове. В допълнение, камерата за документи може да бъде свързана към компютър за удобно зареждане чрез USB.
Приложението AVerTouch Вземете идеите си със себе си
AVerTouch е супер мощен софтуер, създаден специално за AVer Visualizer. С едно докосване можете да свържете документалната си камера към мобилни устройства за споделяне на файлове и след това да синхронизирате с облака, за да запазите автоматично вашето съдържание – снимки, видеоклипове, бележки. Преподаването става невероятно забавно, когато използвате приложението AVerTouch, за да привлечете вниманието на вашите ученици.

Техническа спецификация на AVer M11-8MV Document Camera

Производител

AVer

Към сайта на производителя

https://presentation.aver.com/model/m11-8mv

Брошура

Информация от производителя

https://www.audioarte.bg/cdir/audioarte.bg/files/DownloadFile.ashx.pdf

Отзиви

There are no reviews yet

Add a review
You must be logged in to post a review Log In

Q & A

There are no questions yet

Ask a question

Your question will be answered by a store representative or other customers.

Thank you for the question!

Your question has been received and will be answered soon. Please do not submit the same question again.

Error

Warning

An error occurred when saving your question. Please report it to the website administrator. Additional information:

Add an answer

Thank you for the answer!

Your answer has been received and will be published soon. Please do not submit the same answer again.

Error

Warning

An error occurred when saving your answer. Please report it to the website administrator. Additional information: