Изчерпан

Безжични слушалки Klipsch T5 II True Wireless Sport McLaren

Цена за:

Код според производителя:

 

Klipsch T5 II True Wireless Sport McLaren Edition са безжични слушалки от второ поколение, създадени в сътрудничество със състезателния екип на McLaren Formula 1

Описание на Безжични слушалки Klipsch T5 II True Wireless Sport McLaren

Klipsch T5 II McLaren Edition  са уникални безжични слушалки, разработени в сътрудничество с Формула 1 McLaren Racing. Комплектът включва стилен карбонов калъф с оранжеви акценти с марка McLaren. Калъфът има резервна батерия с голям капацитет, която може да зарежда напълно батериите на слушалките четири пъти, както и възможност за безжично зареждане, а зарядна станция е включена в изданието Klipsch T5 II McLaren.
Корпусите за слушалки Klipsch T5 II McLaren Edition са по-компактни от модела на предшественика, с по-къс звуков драйвър. Функционално, слушалките са получили режим на прозрачност, при който шумът на външната среда свободно прониква вътре. Ограниченото издание се предлага с възпоменателна метална платка със серийния номер на слушалките и датата на производство, както и информационна брошура.
За актуализирания модел Klipsch разработи нов елегантен и тънък метален корпус. Също така в модела е коригирана формата на прилепването на слушалките – стана по-удобно. За слушалки се използва USB Type-C, с поддръжка за бързо зареждане. Светлинната индикация е интуитивна. Когато слушалките се извадят и заредят, индикаторите мигат за няколко секунди. Докато батерията се зарежда, светодиодите мигат. Когато слушалките или вградената батерия са напълно заредени, индикаторите светят непрекъснато. Устройството поддържа възпроизвеждане на аудио SBC, AAC и aptX. Истинските аудиофили ще оценят този подарък. Синхронизацията е възможна със смартфони и други джаджи, базирани както на операционни системи Android, така и на iOS.