https://jivo.chat/ciF58iidFN Dancing people, home cinema and music instruments
Позвънете сега!

Biamp

Biamp Systems LLC е водещ доставчик на иновативни мрежови мултимедийни системи, които захранват най -сложните аудио/видео инсталации в света. Компанията е известна в цял свят с доставяне на висококачествени продукти и ангажимент за изключително обслужване на клиентите.
Носител на наградата за лидерство в технологиите на Frost & Sullivan за глобална инсталирана аудиоконферентна връзка, Biamp е посветена на създаването на продукти, които стимулират развитието на комуникацията чрез картина и звук. Всички фирмени системи и решения имат свой собствен набор от функции, които могат да бъдат персонализирани и интегрирани в широк спектър от приложения, включително корпоративни заседателни зали, конферентни центрове, заседателни зали, места на открито, места за сценични изкуства, съдебни зали, болници, транспортни центрове, кампуси, търговски обекти, хотелиерство, военни и правителствени и многоетажни съоръжения.
Основана през 1976 г., Biamp е със седалище в Бийвъртън, Орегон, САЩ, с представителни офиси по целия свят. Заслужава да се отбележи, че през 2019 г. Biamp, водещ доставчик на професионални аудио и видео решения, обяви придобиването на Audioprof Group International, компанията-майка на Community Loudspeakers, базирана във Филаделфия, Пенсилвания, Apart Audio, базирана в Антверпен, Белгия и Cambridge Sound Management, базирана в Лондон, Великобритания.

Към продукти от сходни категории