Изчерпан

Bluesound Node N130 Стриймър

1100,00 лв.

Цена за: брой

Код според производителя: Node N130

 

Bluesound Node N130 се е променил от предишния 2i  с допълнителен HDMI eArc порт отзад, подобрен DAC и по-голям и удобен сензорен екран в горната част.

Bluesound Node N130 Стриймър - Аудио Арте

ОПИСАНИЕ НА СТРИЙМЪР BLUESOUND NODE N130

Bluesound NODE N130 се е променил от предишния Node 2i  с допълнителен HDMI eArc порт отзад, подобрен DAC и по-голям и удобен сензорен екран в горната част. Той има същият прекрасен дизайн, който се стеснява в основата на устройството, създавайки илюзията, че левитира върху повърхността.  Вътрешно Bluesound NODE N130 се отличава с аудиофилски DAC дизайн, който не само поддържа 24-битова/192 kHz аудио обработка, но и MQA за слушане с високо качество. Заедно с мощни софтуерни функции, като контрол на тона и фиксиран звук, можете да персонализирате вашите предпочитания за слушане в детайли. Стриймвате музика с помощта на HDMI eARC, Wi-Fi или Ethernet, Apple AirPlay 2, aptX HD Bluetooth или USB, за да чувате аудио съдържание от поточни услуги, телевизия и собствена музикална библиотека. Слушайте музиката си чрез вашата HiFi система или чрез кабелни или безжични слушалки, чрез свързване към RCA, оптичен TOSLINK, aptX HD Bluetooth, 3,5 мм жак, устройства на Apple или други Bluesound или BluOS плейъри. Контролите за бърз достъп, като възпроизвеждане/пауза, пропускане на песни и сила на звука, са достъпни като контроли на сензорния панел в горната част на NODE, чрез гласови асистенти като Siri, Alexa или Google Voice, или чрез програмиране на собствено IR дистанционно управление или по избор Bluesound RC1 . Разширени контроли, включително контрол на тона, оптимизация на кросоувър на субуфера и настройки за подобряване на външните DAC връзки, са налични в приложението BluOS Controller. Bluesound NODE N130 може също да бъде интегриран в интелигентен дом с пълнофункционални драйвери за Lutron, Elan, RTI, Crestron и други популярни системи за домашно управление. Безпроблемно можете да свържете Bluesound NODE N130 към множество Bluesound високоговорители в целия дом с приложението BluOS Controller и ще успеете да създадете интуитивна мултирум система, чрез която ще чувате музиката си навсякъде.

Техническа спецификация на СТРИЙМЪР BLUESOUND NODE N130

  • Свързване към всеки съществуващ стерео усилвател, AV ресийвър или активни тонколони.
  • Захранван от най-съвременния четириядрен процесор 1.8 GHz ARM® Cortex ™ A53 и 32-битов/384 кHz премиум DAC дизайн.
  • HDMI eARC връзка, опции за цифров, оптичен и аналогов вход/изход, с кабелни и безжични изходи за слушалки и субуфер.
  • Аудио стрийминг с висока резолюция с достъп до интернет радиостанции, облачни музикални услуги и собствена местна музикална библиотека.
  • Двулентов Wi-Fi, Gigabit Ethernet и поддръжка за двупосочен Bluetooth aptX HD Bluetooth осигурява възпроизвеждане на музика без прекъсване.
  • Създавате и контролирате мултирум система с интуитивното приложение BluOS Controller.
  • Сензорни контроли на горния панел с предварително зададени настройки.
  • Възможност за IR вход и дистанционно обучение – Управлявате устройството с дистанционен контролер Bluesound RC1.
  • Свържете се с BluVoice в приложението Alexa и използвайте гласовия асистент на Amazon Alexa, за да контролирате системата в дома.
  • AirPlay 2 позволява възпроизвеждане на музика или подкасти от безжични стерео компоненти в цялата ви къща – всички в синхрон.
Материал/Цвят

Black, White

Отзиви

There are no reviews yet

Add a review
You must be logged in to post a review Log In

Q & A

There are no questions yet

Ask a question

Your question will be answered by a store representative or other customers.

Thank you for the question!

Your question has been received and will be answered soon. Please do not submit the same question again.

Error

Warning

An error occurred when saving your question. Please report it to the website administrator. Additional information:

Add an answer

Thank you for the answer!

Your answer has been received and will be published soon. Please do not submit the same answer again.

Error

Warning

An error occurred when saving your answer. Please report it to the website administrator. Additional information: