Bluesound PRO

Bluesound Professional са проектирани за инсталиране на висококачествени аудио системи в търговски среди с минимално визуално въздействие. Достъпът до стрийминг услуги, локално и мрежово цифрово съдържание, позволява възпроизвеждане на широк спектър аудио материал, като същевременно гарантира минимално оборудване. Професионалните аудио продукти на Bluesound разполагат с мултизоновият интерфейс за управление на съдържанието BluOS, който безпроблемно се интегрира с хардуер, създаден специално за бизнес приложения и могат да бъдат инсталирани в ресторанти, барове, кафенета, хотели, фитнес зали, молове и други подобни помещения.

Лесна настройка чрез откриване на мрежово оборудване, ръководство за настройка и опции за персонализиране; настройки за заключване със защитени с парола акаунти.
BluOS дава практически неограничен брой висококачествени аудио зони, както и оперативна съвместимост между компютрите с тази операционна система.
Опции за управление, включително стенен контролен панел, IR, Windows или Mac компютри, приложения за iOS или Android, както и драйвери за използване със системи Crestron и KNX, и други.

Показване на 8 резултата