Crestron

Crestron Electronics е водещ производител на системи за управление и автоматизация за образование, хотелиерство, транспорт, офис пространство, държавни агенции и умен дом (smart home). Сред предложените решения са контролни устройства за интегрирани AV мрежи, осветление, климатизация, системи за сигурност – с други думи, цялото оборудване, инсталирано в съвременните помещения.
Последните разработки на Crestron Electronics Inc., по-специално DigitalMedia ™ NVX устройствата, позволяват организирането на контрол на всички сградни системи, както и AV превключването в най-високата UHD 4K резолюция, без да се изгражда допълнителна инфраструктура, като се използва познато комутационно оборудване и инфраструктура за локални компютърни мрежи.
Системите за управление CRESTRON интегрират управляващите функции с редица задействащи механизми. Това могат да бъдат почти всички устройства, които имат интерфейси за външно управление (серийни портове RS-232, RS-485, RS-422, IR портове и др.). Аудио, видео, видео прожектори, осветителни системи, екрани, завеси, щори, системи за сигурност и комуникационни системи – всичко това може да се контролира чрез докосване на пръста ви с помощта на системи за управление Crestron.
Независимо от това къде сте или какво правите, всичко е под контрол с Crestron.

Вкъщи

Нямате нужда от няколко дистанционни, за да гледате само телевизия или стена с набор от ключове и копчета, така че да можете да изберете правилната светлина от три опита. Поемете контрола върху дома си, контролиран само с едно кликване от лек преносим тъчпад Crestron, с вградена на стената клавиатура или от iPad®, iPhone® или iPod touch®. Изберете да гледате филм или да се наслаждавате на музика, без да ставате от дивана. Направете домът си умен дом(smart home). Контролирайте осветлението, регулирайте температурата и проверете системите за безопасност от леглото. Комфортът и удобството, използващи най-новите технологии за управление, могат да бъдат част от начина ви на живот. Възможностите са безкрайни, всичко, което можете да си представите, Crestron може да направи.

В офиса

Ако искате да провеждате видео презентации, провеждате видеоконференции в международен план или да управлявате онлайн реклама, Crestron представя системи за управление, които превръщат тези уроци в прост и удобен процес. Използвайте инструменти за мониторинг, за да следите нивото на потреблението на електроенергия или други ресурси във вашата компания и да намалите разходите, като оптимизирате работата на вашите отдели и системи. Надстройване и изграждане на автоматизираната система чрез сензори и контролери и консумиране на електричество за осветяване само там, където е необходимо в даден момент. Демонстрирайте икономиите на енергия във флаш графики със стилен интерфейс на голям монитор във фоайето. Изборът и резервирането на заседателни или конферентни зали, които отговарят на формата на вашето събитие, са възможни директно от Outlook или чрез уеб браузър. Няма ограничение за достъпа на вашата организация до съвременни технологии, за да се повиши ефективността на комуникациите и да се намалят оперативните разходи.

В образованието

Подобряване на качеството на учебните програми чрез лесен подход при използването на технологии за учители и лектори. С едно кликване върху интуитивния панел избирате източника – DVD, Visualizer или PowerPoint презентация от вашия компютър. Crestron улеснява учебния процес както за учителите, използващи медийни технологии, така и за ИТ професионалистите, осигурявайки техническа поддръжка на десетки или дори стотици оборудвани стаи чрез локална Ethernet или интернет мрежа. Техническата поддръжка може отдалечено да управлява оборудването в класни стаи, лаборатории, конферентни зали и аудитории по целия свят и в реално време. Светлината и климатикът могат да се променят автоматично в зависимост от часа и графика. Винаги сте наясно с информацията за сервиза от времето на работа на лампата на проектора до графика за поддръжка на всяко устройство. Нека вашите учители и лектори да се съсредоточат върху преподаването, без да се тревожат за технологиите.

Начин на живот

Добавете приложение Crestron Mobile към вашия iPhone ®, iPad ™, лаптоп или MacBook и покажете на приятелите си всичко, което можете да направите от разстояние в дома и офиса си директно от голф игрището или от плажа. Демонстрирайте най-новата технология за управление на звуковата система Crestron, която току-що инсталирахте на вашата яхта. Където и да сте и когато и каквото ви е нужно, с Crestron всичко е под контрол.

Показване на 9 резултата