Control4

Control4 разработва интелигентни системи за автоматизация на дома, чрез които можете да контролирате осветлението, забавленията, сигурността, енергетиката и други свързани устройства във ващата къща.
Компанията е основана през 2003 г. от Ерик Смит, Уил Уест и Марк Морган и сред лидерите в производството и предлагането на продукти за домашна автоматизация, като основната й мисия е да предоставя елегантен и достъпен начин за контрол и автоматизиране на музиката, видеото, осветлението, сигурността и енергията в на отделна стая или в целия ви дом.
Основните идея на продуктите и решенията на Control4 е да внесат във вашия дом повече комфорт, спокойствие и ефективна среда, която е удобна и безопасна.
Чрез партньорството си с най-големите производители на потребителската електроника, електроуреди, осветление и системи за домашна сигурност, компанията Control4 се е превърнала във водеща компания в интеграторския бизнес. Системите на американската компания за домашна автоматизация работят съвместно с огромен брой и различни по вид електронни устройства и този брой непрекъснато нараства.

Какво отличава Control4 от другите решения за автоматизация на дома

американската компания е доказан лидер и пионер в системите за управление и автоматизация на дома, гарантиращи качество и надежност;
решенията на Control4 сравнително бързо и лесно се монтират не се налагат допълнителни ремонтни дейности;
изграждат се на модулен принцип, което позволява да започнете с базов модул и когато имате възможност или имате нужда от нови функции, да го надградите;
решенията са изключително лесни и удобни за употреба и реално облекчават ежедневието ви;
подходящи са за автоматизация на вече изградени и новостроящи се домове, комплекси, затворени селища и къщи;

Показване на единичен резултат