SpeakerCraft

SpeakerCraft е основана през 1976 г. в Петалума, Калифорния, от група талантливи съмишленици, занимаващи се с производство и продажба на аудио оборудване. Съоснователят Ед Хаазе е изобретателят на вградената акустика и нейното производство завинаги определя бизнеса на компанията. Купувачите оценяват възможността да получат качествен звук, без да се притесняват за размера на площта, която трябва да пожертват, за да построят аудио система в дома си.
През 2004 г. компанията става част от голямата корпорация Nortek Inc., която произвежда и доставя оборудване на сгради с автоматизирани системи.SpeakerCraft в момента произвежда над 1000 продукта, които включват озвучителни тела, усилватели на мощност, стенен контрол и контролни панели, базови станции за свързване на iPod и iPhone към мултирум системи. От 2021г. компанията поема линията субуфери на Sunfire.
Целта на SpeakerCraft е непрекъснато да подобрява продуктите си чрез използването на нови технологии и иновативни компоненти и материали, които правят всеки момент на слушане по-смислен.

Показване на 8 резултата