Sunfire

Sunfire е американската компания основана от Боб Карвър в САЩ през 1972 година. Легендата твърди, че откритието на честотният преобразовател станало случайно, като Боб Карвър е трябвало да разработи машина за симулиране на земетресения, което се превърнало в трамплин към четири деситилетия еталон в аудио индустрията.
Днес за много аудиофили името Sunfire е синоним на субуфер, и има добра причина за това. Боб Карвър първи въвежда понятието за истинските субуфери («True Subwoofer»), които наистина са „суб-нискочестотни“ акустични системи – за разлика от всички останали, които възпроизвеждат нормално ниските честоти. Иновативните идеи, представени от Боб Карвър в началото на 1990 г., довели до създаването на нова категория субуфери – компактни, но изключително мощни и развиващи високо звуково налягане, посредством честотният преобразувател. Учестеното с 5-6 пъти действие на нискочестотниядрайвер прави възможно при малък размер на кутията да раздвижва по-бързо обема на въздуха, което е необходимо за реално възпроизвеждане на звука на спецефектите за домашните кинотеатри.
Друго важно достижение на компанията са усилвателите с уникален Tracking Downconverter източник на ток, който проследява натоварването на мрежата и подава само необходимото за момента количество ток. Благодарение на тази иновация, усилвателите на Sunfire имат високо КПД при ниска деформация на звука.

Не бяха намерени продукти, отговарящи на критериите Ви.