Synthesis

От основаването си през 1992 г. италианският производител Synthesis е специализиран в производството на аудио оборудване с „първокласен звук, който може да задоволи нуждите на най-взискателните аудиофили“ и изискан външен вид.
Synthesis усилвателите са представени в три серии: Roma, Action, Metropolis и новият Soprano. Най-масовата серия Roma включва различни Hi-Fi компоненти: лампови, хибридни и цифрови усилватели, звукозапис и DAC, усилвател за слушалки и CD плейър. Характеристика на линията е максимална гъвкавост. Повечето компоненти съчетават в своя дизайн функционалността на няколко устройства наведнъж (например усилвател на мощност + фоно етап + ЦАП).
Серията Action предлага по-скъпи компоненти: лампови усилватели с интегриран ЦАП, които се различават по схема и изходна мощност. Гамата от висок клас Metropolis комбинира три усилвателя High End. Линията е изградена „върху избрани компоненти от класа аудиофил в класическата схема, подобрена от специалистите на компанията.“
Мек лампов звук, дълбочина и детайлност на картината. Часове, изпълнени с музика, без настъпване на умора. Фантастичен дизайн, достоен за най-изискания интериор – това са отличителните белези на high-end системите на италианската компания Synthesis, изработени ръчно до последен детайл.

Показване на 1–16 от 19 резултата