https://jivo.chat/ciF58iidFN Dancing people, home cinema and music instruments
Позвънете сега!

Chief

Chief Mounts е марка на Legrand AV, която повече от 40 години произвежда качествени продукти и предоставя отлично обслужване на клиенти, печелейки стотици награди - признат лидер в AV индустрията. Ангажирана да задоволява нуждите на индустрията на ProAV пазара, жилищни, офис, образователни и ИТ, Chief предлага пълна гама от стойки, асансьори, стелажи и аксесоари за плоски панели, проектори, AV компоненти и IT компоненти. Портфолиото на кампанията е изключително обширно, а продуктите на Chief се използват в офиси, класни стаи, домове, ресторанти, правителствени сгради, ИТ центрове, летища, стадиони, хотели и др.
За първи път през 1978 г Chief произвежда уникална стойка за проектор с регулируем наклон, въртене и наклоняване, като оставя важна следа в историята на AV индустрията. Оттогава компанията развива производството на уникални продукти и разработването на собствени технологии, което прави лекотата на инсталиране и гъвкавостта основен приоритет за професионалните монтажници.
От Chief винаги успяват да предложат перфектното решение за инсталация, необходима за вашия проект. Монтажните решения са проектирани с функции за бързо и лесно инсталиране, като същевременно осигуряват здравина, гъвкавост и лекота на използване, без да се прави компромис с качеството. От плоски панели, проектори, настолни монитори и други търговски и корпоративни AV компоненти, Chief имат точно това, от което се нуждаете. 

Към продукти от сходни категории