Проектиране, доставка и монтаж на Аудио и Видео техника от висок клас

Предлагаме Hi-Fi и High-End аудио и видео продукти и компоненти, системи за домашно кино и други специализирани AV решения, автоматизация на дома и офиса.

Вижте всички продукти

0
 Advanced issue found
0
 Advanced issue found
0
 Advanced issue found
0
 Advanced issue found

Аудио Арте е социално отговорна компания, която стриктно спазва указанията във връзка с ограничаване разпространението на Коронавирус (COVID-19). Ние активно се включваме в кампанията ОСТАНИ СИ ВКЪЩИ! със специални Акции на наши продукти! 

ОСТАНИ СИ ВКЪЩИ, НО НЕ СКУЧАЙ!
Кога, ако не сега ще имате време за уникална стерео система или домашно кино!
Поръчайте на телефон 0876 641 116 и ще получите безплатна консултация за инсталация и настройки!

Продукти за бизнеса

Аудио Арте е вносител на редица AV продукти за бизнеса и е сред водещите компании в изграждането на аудио и видео конферентни системи, озвучителни системи, преводачески системи, дискусионни системи, оповестителни системи за театри, банки, офиси и хотели, системи за маскиране на звука в открити офис пространства. Цялостна системна интеграция и обработка на видео и аудио сигнали, автоматизация и управление, Digital Signage, сложни системи за визуализация, озвучаване и др.

Продукти за дома

Аудио Арте предлага висококачествени Hi-Fi и High-End аудио и видео системи за дома. Компанията се специализира в проектиране, доставка и изпълнение на домашни кина от висок клас,  битови HI-End аудио-визуални системи и домашна автоматизация - Smart House/Home.

УСЛУГИ


Аудио Арте е специализирана фирма за проектиране, доставка и инсталация на  Аудио и Видео решения и предлага пълен пакет от услуги.

Имате нужда от специфична услуга?

Свържете се с нас

Специални оферти