https://jivo.chat/ciF58iidFN Dancing people, home cinema and music instruments
Позвънете сега!

Jabra GN

Jabra е датска компания, която представя широка гама иновативни аудио слушалки и високоговорители за домашна и професионална употреба, както и комуникационни платформи за бизнес. Марката е в пространството на аудио технологиите повече от век, като днес е дъщерно дружество на GN Netcom Corporation.
Датската компания (самостоятелно или в сътрудничество) разработи и патентова много важни технологии. Именно на Jabra дължим създаването на първата в света Bluetooth слушалка, както и микрофон с ултра шумопотискане. Датските инженери първи разработиха спортни слушалки с вграден пулсомер, както и технологията EarGel, благодарение на която слушалката седи още по-удобно и можете да чуете събеседника още по-ясно.
Днес компанията разработва и пуска на пазара безжични и кабелни слушалки за потребители на мобилни телефони, офис служители и кол центрове. Компактните аудио устройства Jabra са много популярни сред хората, които спортуват.
Продуктите на компанията осигуряват свобода на движение и по-голяма мобилност за служителите на контактните центрове. В допълнение към възможността да имате свободни ръце и да ги използвате за писане, Jabra гарантира поверителност. Благодарение на унифицираните комуникационни възможности е лесно свързването с различни устройства. Продуктите на компанията са съвместими с най-разпространените операционни системи и доставят превъзходен звук. Всеки модел е неизменно удобен за използване. Оригиналните слушалки са проектирани да издържат много дълго време. Широк и многофункционален асортимент дава възможност да изберете точно модела, който е идеален за вас.
Освен с отлично качество, Jabra може да ви зарадва със свеж оригинален дизайн. Външният вид на слушалките Jabra е високо оценен от наградите за дизайн iF, Red Dot, CES Innovation и много други.

Към продукти от сходни категории