Промо!

XLR Кабел интерконект AudioQuest Diamondback 15m

Original price was: 1990,00 лв..Current price is: 580,00 лв..

Цена за: чифт

Код според производителя: Diamondback XLR-15

 

Комбинация от тосновни съставки и много други фини детайли се добавят, за да  може Diamondback да звучи толкова чисто, ясно и динамично.

1 налични

Описание на XLR Кабел интерконект AudioQuest Diamondback 15m

DIAMONDBACK: Много усъвършенствани дизайнерски техники, превъзходни материали и изключителна система за завършване се комбинират, за да направят Diamondback възможен. Резултатът ще внесе повече от страх в повечето евтини кабели без обект.

ОСНОВИ НА ДИЗАЙНА: Diamondback е тройно балансиран. Това означава, че има три еднакви изолирани проводника, в допълнение към отделен проводник под фолиото със 100% покритие. Когато се използва с XLR конектори и балансирана електроника, двата положителни сигнала (инвертиращ и неинвертиращ) и отрицателният, всички получават една и съща проводяща пътека с ниско изкривяване. Екранът е прикрепен към заземяването на шасито през кутията на XLR, осигурявайки изключително ефективно екраниране, без да замърсява качеството на отрицателния проводящ път. Когато Diamondback е снабден с RCA щепсели, два проводника се използват заедно за много по-висок потенциал през отрицателната връзка, осигурявайки значително предимство в производителността. Екранът е прикрепен само в единия край, осигурявайки пълно покритие на щита, без да се компрометира отрицателния проводящ път.

ПРОВОДНИЦИ: Всички проводници на Diamondback са здрави. Електрическото и магнитното взаимодействие между нишките в конвенционален кабел е най-големият източник на изкривяване, което често причинява донякъде мръсен груб звук. Твърдите проводници са фундаментални за постигане на много чист звук на Diamondback.

МЕТАЛ: PSC (Perfect Surface Copper) има удивително гладка и чиста повърхност. Патентованата технология за обработка на метала защитава повърхността на жицата на всеки етап от изтеглянето и производството. Когато високочистата мед с нисък оксид се поддържа възможно най-мека, чиста и гладка, тя се превръща в чудесен проводник с ниско изкривяване. В продължение на петнадесет години AudioQuest е пионер в използването на превъзходни метали; но дори ние бяхме изненадани от този огромен скок в производителността. PSC очевидно превъзхожда предишните AQ метали, които струват над десет пъти повече.

ИЗОЛАЦИЯ: Всеки твърд материал в съседство с проводник всъщност е част от несъвършена верига. Изолацията на проводниците, материалите на платките абсорбират енергия (загуба). Част от тази енергия се съхранява и след това се освобождава като изкривяване. Diamondback използва изпълнена с въздух FPE (пенополиетилен) изолация и на двата проводника, тъй като въздухът почти не абсорбира енергия, а полиетиленът е с ниски загуби и има доброкачествен профил на изкривяване. Благодарение на целия въздух в FPE, той причинява много по-малко от ефекта на разфокус, който е характерен за други материали.

СИСТЕМА ЗА СТУДЕНО ЗАВАРЯВАНЕ: Новият дизайн на конектора позволява перфектна връзка без топлина между кабела и конектора.

XLR конекторите на Diamondback използват патентован дизайн, който елиминира изкривяването, причинено от допълнителния контакт в повечето щепсели. Тъй като шлифованите черупки са щамповани вместо машинно обработени, металът може да бъде избран за ниско изкривяване вместо за неговата обработваемост.

Комбинация от тези основни съставки и много други фини детайли се добавят, за да обяснят как Diamondback може да звучи толкова чисто, ясно и динамично.

Дължина 2х15м.

XLR конектори

Отзиви

There are no reviews yet

Add a review
You must be logged in to post a review Log In

Q & A

There are no questions yet

Ask a question

Your question will be answered by a store representative or other customers.

Thank you for the question!

Your question has been received and will be answered soon. Please do not submit the same question again.

Error

Warning

An error occurred when saving your question. Please report it to the website administrator. Additional information:

Add an answer

Thank you for the answer!

Your answer has been received and will be published soon. Please do not submit the same answer again.

Error

Warning

An error occurred when saving your answer. Please report it to the website administrator. Additional information: