Изчерпан

RCA кабел интерконект Inakustik Reference NF-204 Micro AIR

678,00 лв.958,00 лв.

Цена за: комплект L&R

Код според производителя: Reference NF-204 RCA Micro AIR

 

Oсобеност на NF-204 MICRO AIR е неговата симетрична архитектура, която гарантира високо ниво на устойчивост на електромагнитни излъчвания. Ние също така разработихме напълно нов RCA конектор, който е напълно без спойка за серията MICRO AIR.

Описание на RCA кабел интерконект Inakustik Reference NF-204 Micro AIR

                                                                                 RCA кабел интерконект Inakustik Reference NF-204 Micro AIR - Аудио Арте

MICRO AIR TECHNOLOGY
Законите на природата не могат да бъдат изключени. Те трябва да се използват умело. Всеки кабел има така наречените паразитни ефекти поради тези закони на природата. Наред с други неща, това включва капацитета – т.е. фактът, че кабелът, подобно на батерията, съхранява енергия временно и я освобождава отново със закъснение. Този ефект оказва силно влияние върху предаването на аудиосигнали и е нежелан. Капацитетът на кабела е физическо явление и неговият размер зависи от различни фактори. Съществен фактор е изолационният материал, така нареченият диелектрик, който може да увеличи многократно капацитета. Въздухът, от друга страна, не прави това и следователно е идеалният изолатор. Част от изолацията на технологията MICRO AIR е нейната сложна структура с форма на диамант. Камерите, създадени от този дизайн, увеличават разстоянието между проводниците и увеличават съдържанието на въздух в изолацията. По този начин дразнещите способности се намаляват и характеристиките на предаване на чувствителните аудио сигнали се оптимизират.

CONCENTRIC COPPER

За разлика от конвенционалните проводникови структури, при които разположението на отделните проводници в кабела е хаотично, проводниците в концентричните медни проводници са подредени по точно определена схема, в която са прецизно подредени в няколко слоя. Този дизайн намалява неравномерните контактни точки между проводниците, което хармонизира потока на сигнала и минимизира разликите във времето за преминаване. Импулсите могат да се възпроизвеждат точно, като запазват пространствената информация на музиката. Тънък слой полиетилен предпазва високочистата мед от кислород и следователно от окисляване.

ЕЛЕКТРОСТАТИКА И КАПАЦИТЕТ
Всички знаем какво е, когато свалиш пуловер с много синтетични влакна и той пука и искри. Това е така, защото синтетичният материал натрупва електрически заряд, който след това внезапно се разрежда. Същото се случва и с диелектрика, материала, който изолира кабела. Той абсорбира електрическа енергия като гъба и я освобождава по-късно. При аудиокабел обаче това са компоненти на музикалния сигнал. Една мярка за това е капацитетът на кабела, т.е. нежеланият капацитет за съхранение на кабела. Докато кондензаторите трябва да съхраняват енергия и да имат съответно висок капацитет, капацитетът на аудио кабела трябва да бъде възможно най-нисък. Това значително влияе върху качеството на предаване и също така причинява смущения във всички свързани електронни компоненти. Следователно въздушната изолация – както е реализирана с технологията MICRO AIR – е идеална, защото намалява капацитета до минимум.

OUR CABLE MANUFACTURE

Точно както нашите кабели AIR HELIX, кабелната технология REFERENCE MICRO AIR се произвежда в нашата собствена фабрика в Германия. В допълнение към сложния ръчен монтаж на кабелите, ние сме обърнали стриктно внимание на съответния качествен контрол. След производството всеки кабел се прекарва през своите стъпки. Извършват се функционални тестове, както и механични тестове и, разбира се, ние също наблюдаваме представянето на живо като част от разработването на продукта за възможно най-голяма прецизност и предаване на сигнал с ниски загуби.

 

  • Micro AIR Technology
  • AIR dielectric
  • Concentric Copper wire construction
  • Symmetrical architecture
  • Signal-free, double shielding
  • Direct pressure injected RCA connector (1.5 tons of pressure)
  • lug with tellurium copper with rhodium- coated contacts
  • PE network jacket
  • Standard lengths: 0.75 m, 1.0 m, 1.5 m
  • Made in Germany
Метраж кабели

0,75м, 1м, 1.5м

Отзиви

There are no reviews yet

Add a review
You must be logged in to post a review Log In

Q & A

There are no questions yet

Ask a question

Your question will be answered by a store representative or other customers.

Thank you for the question!

Your question has been received and will be answered soon. Please do not submit the same question again.

Error

Warning

An error occurred when saving your question. Please report it to the website administrator. Additional information:

Add an answer

Thank you for the answer!

Your answer has been received and will be published soon. Please do not submit the same answer again.

Error

Warning

An error occurred when saving your answer. Please report it to the website administrator. Additional information: