https://jivo.chat/ciF58iidFN Dancing people, home cinema and music instruments
Позвънете сега!

Klipsch FORTE III Loudspeaker

Този продукт е излязъл от производство. Подобни продукти можете да намерите в: Klipsch Heritage Premium Audio
SoldOut
SKU: 1064232

Описание на Klipsch FORTE III Loudspeaker

Първоначално представен през 1985 г., Forte бързо се утвърждава като най-популярния модел на Klipsch. Елегантният дизайн и изключителното представяне направиха Forte лидер сред своите конкуренти. През 2017 г. Klipsch отново представи Форте като част от поредицата Special Edition. Новият модел Forte III предлага леки козметични промени в дизайна и най-новите постижения в областта на акустичното инженерство, като същевременно запазва оригиналната харизма, която го направи популярен.
Акустиката на Forte III използва нов 15-инчов пасивен радиатор, разположен на задния панел, за да разшири нискочестотния диапазон. В допълнение, средните и високочестотните драйвери са получили нови титанови диафрагми за още по-чист и по-гладък звук. Двойката високоговорители е с идентичен дървен фурнир

• Както всички модели на Heritage от Klipsch, всяка двойка Forte III е перфектно съчетана с цвета и шарката на дървените панели. Всяка завършена колона се проверява и етикетира с последователни серийни номера и всички високоговорители напускат завода Klipsch под формата на внимателно подбрани двойки. Проектиран и произведен в САЩ: използвайки Select Components
• Klipsch Forte III е направен от най-добрите майстори в Hope, Арканзас/САЩ.
• 99 dB при 2.83 V / 1 m Известната висока чувствителност на акустиката на Klipsch.
• Честотен обхват 38 Hz - 20 kHz +/- 3 dB
  Звук в широк честотен диапазон, подобен на по-големите модели, например Cornwall & Klipschorn
 Tractrix високоговорител с 1,75-инчова титанова диафрагма, с 3-лентов дизайн, използващ говорител на Tractrix драйвер от средния диапазон 700 Hz.
• Високочестотен 1-инчов драйвер с титаниева диафрагма.
• 12-инчов високоговорител с 3-инчова гласова намотка и 2,7 кг керамичен магнит с комбиниран дифузeр
НОВО! Алуминиев входен блок и двойни винтови клеми. 
• 15-инчов пасивен радиатор с дифузeр, изработен от композитни материали, разположен на задния панелен излъчвател, осигурява оптимално използване на пространството на корпуса и изключително разширяване на обхвата на басите.

Производител

Към сайта на производителя

Подобни продукти:

Към продукти от сходни категории

Промоции ОКТОМВРИ

промо цени октомври 2022