https://jivo.chat/ciF58iidFN Dancing people, home cinema and music instruments
Позвънете сега!

Тонколона Klipsch Heritage Groove безжична активна

Цена: 440.00лв. /брой
InStock
SKU: 1067916

Описание на Тонколона Klipsch Heritage Groove безжична активна

Klipsch Heritage Groove е преносима стерео система, която осигурява превъзходен звук в класически дизайн. Екстериорът му е направен в най-добрите традиции на легендарната акустика от серията Klipsch Heritage.
Klipsch Heritage Groove е оборудван с мощна аудио система и Bluetooth, а батерията му ще издържи 8 часа слушане на музика. Този малък високоговорител може да издава много по-мощен и богат звук, отколкото бихте очаквали. В същото време трябва да се има предвид, че тази тонколона няма защита срещу влага и други неблагоприятни външни фактори, така че трябва да я вземете със себе си на разходка с повишено внимание.
Тонколоната Klipsch Heritage Groove е оборудвана с Bluetooth и процесът на сдвояване с различни мобилни устройства отнема няколко секунди. Също така в арсенала от възможни връзки Klipsch Heritage Groove - линеен вход на мини жака 3,5 мм. Бутоните на горния панел се използват за управление на работата на колоната - целият блок за управление е изработен от метал, което също подчертава винтидж дизайна на колоната.
В същото време хардуерът на Klipsch Heritage Groove е доста модерен. тонколоната има един говорител с пълен обхват, който заема почти цялата площ на предния панел. Високоговорителят има лек и твърд алуминиев конус, който се движи с голяма амплитуда. За допълнително усилване на басите, Klipsch Heritage Groove разполага с два пасивни баса от двете страни на шкафа, доставящи 20W пикова мощност на усилвателя. Благодарение на това, дори и с компактните размери на самия високоговорител, Klipsch Heritage Groove има мощен и богат звук с ярък бас. И поради факта, че шкафът за високоговорители е изработен от MDF, няма оцветяване на звука, дори при големи силни звуци.

Характеристики:
Bluetooth свързаност и входна линия
Ретро-дизайн с използване на естествени материали
Вградена батерия
Безжични Hi-Fi високоговорители 
Брой говорители 1 + 2 пасивни 
Материал на корпуса MDF
Звуково налягане 97 dB
Мощност на усилвателя 20 W
Честотен диапазон 65 Hz - 22 kHz
3,5 мини жак
Живот на батерията до 8 часа
Размери (ШxВxД) 152x127x67 мм
Орех или матово черно покритие

Производител

Към сайта на производителя

Подобни продукти:

Към продукти от сходни категории

Промоции НОЕМВРИ

промоции ноември 2022