Klipsch Heritage Wireless Three II

Обновената безжична система  Klipsch Three II запази луксозния ретро вид на предишния модел, но сега дизайнът му стана малко по-строг. Медните контроли на горния панел  са заменени със същия цвят на стоманата, а историческото лого на Klipsch стана кръгло. Klipsch The Three II се предлага в естествен фурнир от  орех или матов черен фурнир, като защитната материя е различна.
Klipsch The Three II има 2.1-лентова конфигурация и е оборудван с двойка широколентови говорители, както и субуфер. Освен това в този модел, за разлика от по-младия The One II, има няколко пасивни басови драйвери, с които беше възможно значително увеличаване на звуковата наситеност. Пасивните радиатори са разположени на противоположните странични панели на колоната, което разширява цялостната звукова картина.
Корпусът на високоговорителя е затворен и изработен от MDF. Премисленото вътрешно затихване елиминира риска от нежелани вибрации и високоговорителната система звучи много чисто при всяка сила на звука. Klipsch The Three II е оборудван с усилватели с обща мощност 120 вата, което е два пъти по-високо от предишния модел. Системата има USB вход за свързване към компютър, линеен вход на 3,5-милиметровия конектор за мини-жак, както и комбиниран вход, който може да бъде линеен или MM-Phono. В допълнение, Klipsch The Three II е оборудван с Bluetooth за бърза връзка с мобилни устройства.
Чрез USB входа високоговорителната система може да приема цифров сигнал с параметри до 24 бита / 192 kHz, който отговаря на изискванията на аудио формат с висока разделителна способност. По този начин, Klipsch The Three II има отлична универсалност за модели от този клас. В комбинация с много мощен и завладяващ звук и атрактивен външен вид, както и с много разумни разходи, високоговорителят ще бъде отлична придобивка за много любители на музиката.

Характеристики:
Bluetooth връзка
Вграден MM фоно етап за LP плейър
USB DAC с 24-битова / 192 kHz аудио поддръжка

Специални оферти за Декември!