Klipsch THX Ultra2 Home Theater System

31981,00 лв.

Цена за: комплект

Код според производителя: THX Ultra2 Home Theater System

 

Акустичен комплект, идеален за страхотно кино изживяване в домашни условия, със THX® Ultra2 сертификат.

С ПОРЪЧКА

Описание на Klipsch THX Ultra2 Home Theater System

Klipsch THX Ultra 2 – 7.2 e акустичен комплект, който има THX® Ultra2 сертификат. Това е система за домашно кино на Klipsch от Hi-End клас.
Със своя брилянтен саунд THX Ultra2 – 7.2 ще ви осигури едно истинско кино преживяване. НТъй като експертно предоставя необработената експлозивност и фини детайли на всеки филмов формат, Ultra2 ще разбие очакванията ви за представяне на домашно кино, като създаде най-драматичните и реалистични развлекателни изживявания, които някога сте чували.
Семейството THX Ultra2 се състои от два модела LCR предни тонколони, един модел  съраунд, един модел субуфер и усилвател за субуфер. Тези модели могат да бъдат сглобени в различни комбинации, включително истинска система THX Ultra2 в конфигурация 7.2, която се състои от три THX-6000-LCR, два THX-5000-LCR , два THX-5000-SUR съраунд, два KA-1000-THX CE субуфери и един субуфер усилвател KA-1000-THX . По-малките THX-5000-LCR служат като задни съраунд тонколони.
Тази система е създадена за гъвкавост, така че всяка комбинация от звуково съчетани LCR тонколони ще осигури безпроблемно представяне, а LCR могат да се използват и като съраунд. Собствените високоговорители Klipsch Tractrix® Horn и Cerametallic™ са използвани навсякъде, за да осигурят максимална мощност, детайлност и емоционално въздействие от издръжливи, лесни за инсталиране корпуси.
Всички корпуси имат конструкцията dado и rabbet, използвани в професионалните високоговорители Klipsch, осигурявайки целостта на корпуса в окачени приложения. Точките за окачване Omni-Mount на LCR и съраунд високоговорителите улесняват монтирането на стена или таван с помощта на стандартен хардуер. Всеки Ultra2 компонент, с изключение на усилвателя, се предлага в Galaxy черно покритие с алуминиева фасада. Усилвателят се предлага в стандартно черно покритие.
Системата THX Ultra2 е голяма стъпка напред в производителността за домашна инсталация. Това доказва, че звукът от голям киносалон може да дойде в удобен размер за вкъщи. Всъщност, веднага след пускането си на пазара, Klipsch THX Ultra2 се оказа невероятен успех.

Настанете се удобно, отпуснете се и се насладете на магията на седмото изкуство.Позволете на звуковата картина да ви “обгърне“ и “отнесе“.

Техническа спецификация на Klipsch THX Ultra2 Home Theater System

THX-6000-LCR Предни колони за ляв, централен и десен канал – 3 бр.
THX-5000-SUR Съраунд колони – 2 бр.
THX-5000-LCR Задни колони – 2 бр.
THX-1200-SW субуферИ – 2 бр.
KA-1000-THX CE усилвател за субуферите

Отзиви

There are no reviews yet

Add a review
You must be logged in to post a review Log In

Q & A

There are no questions yet

Ask a question

Your question will be answered by a store representative or other customers.

Thank you for the question!

Your question has been received and will be answered soon. Please do not submit the same question again.

Error

Warning

An error occurred when saving your question. Please report it to the website administrator. Additional information:

Add an answer

Thank you for the answer!

Your answer has been received and will be published soon. Please do not submit the same answer again.

Error

Warning

An error occurred when saving your answer. Please report it to the website administrator. Additional information: