Klipsch R-625FA Dolby Atmos

Вграден височинен канал - не просто типична пълночестотна тонколона - R-625FA разполага с вградено висококачествено озвучително тяло за Dolby Atmos насочено под ъгъл към тавана за създаването на една пълна 3D звукова сцена. Интегрираните терминали за поставени ниско в кутията за удобство и лесно свързване. 
90º x 90º TRACTRIX HORN - ексклузивната технология Tractrix® на Klipsch доставя мощността, детайлността и емоцията на преживяването, което получавате по време на концерт на живо, репродуцирайки възможно най-чистия и натурален звук.  
Алуминиев високочестотен говорител с окачване с линеен ход от Kapton® - технологията минимизира изкривяванията за подобрено и детайлно представяне. Kapton® е екстремно лек и здрав материал, който е използван в окачването на туитъра за да се осигури висока ефективност и за да се подобрят резолюцията и детайлността. LTS високочестотните високоговорители са крайъгълен камък за Klipsch, правейки ги ключов компонент в едни от най-добрите тонколони в света.  
IMG високоговорител от мед - изработен чрез инжектиране на графит, изключително лек, но същевременно и с екстремна якост, осигуряващ  забележително нискочестотно представяне с минимални пречупвания на конуса и изкривявания.  В комбинация с поставения в Tractrix Horn LTS туитър се постига най-високата ефективност в класа си.  
Задно разположен Tractrix порт - задния бас-рефлексен порт е перфектно напаснат към кабинета и високоговорителите, и осигурява перфектното движение на въздуха с минимални изкривявания или турбуленции, дори и при най-ниските честоти.   
Изчистен и модерен външен вид - видимите болтове, краката, които се монтират под ъгъл и тънката магнитна решетка придават на тонколоната страхотен външен вид.  
Кабинет от MDF с устойчив на надраскване винилов фурнир с дървена шарка - стилен и естетически издържан външен вид, предоставящ абсолютна гъвкавост, водеща до безпроблемна интеграция във всеки интериор.   
Високо качествен дизайн на каинета - подсилената MDF конструкция редуцира вибрациите на кутията за по-малко чуваемо оцветяване на звука и подобряване на акуратността на репродуциране.   

Характеристики:

 • Вградени височинни канали за Dolby Atmos®
 • 1-инчов титаниев вентилиран високочестотен високоговорител с линейно окачване с Hybrid Tractrix® хорна    
 • В оснивния канал:
 • Два 8-инчови ниско/средночестотни високоговорителя от метало-керамика (Cerametallic™)
 • Във височинния (Dolby Atmos®) канал:
 • Два 6,5-инчови ниско/средночестотни високоговорителя от метало-керамика (Cerametallic™)
 • Бас рефлексен дизайн със задноразположен Tractrix® порт
 • Двойни входни терминали за bi-wire/bi-amp свързване
 • Премиум завършек, устойчив на надраскване    
 • Здрави, гъвкави и премахващи се магнитни решетки    
 • Размери: 109.5 x 27.7 x 50.3 см