Klipsch R52C Center Speaker

Получете кристално чист звук за филмовия си диалог и музикални текстове с невероятната акустика от централния канал R-52C. Изключителната технология на Klipsch Tractrix® Horn осигурява мощта, детайлите и емоциите на живата музика с най-чистия и възможно най-естествен звук, като ви дава чудесна възможност за слушане отпред, за разлика от други.
Ексклузивното окачване на Linear Travel (LTS) свежда до минимум изкривяването за подобрени, детайлни изпълнения. Kapton® е изключително лек и твърд материал, използван в окачването на високоговорителите, за да осигури висока ефективност и да подобри разделителната способност и детайлите. LTS са отличителен белег на високоговорителите Klipsch, което го прави основен компонент да бъдат някои от най-добрите говорители в света.
Вулканизираните графитни конуси (IMG) са изключителни, осигурявайки забележима нискочестотна реакция с минимално разпадане и изкривяване на звука. Когато се сдвоява с високочестотния високоговорител LTS на Tractrix Horn, той осигурява най-висока ефективност на високоговорителите в своя клас.
Изложените крепежни елементи и магнитните решетки с нисък профил дават на високоговорителите полиран, модерен външен вид.
МДФ кутията придава стилна естетика с абсолютна издръжливост, която води до безпроблемна интеграция във всеки интериор. Подсилената MDF  конструкция намалява вибрациите на корпуса за по-малко звуково оцветяване и подобрена звукова точност.

Основни функции:
1 "Алуминиев LTS високочестотен високоговорител
Двойни 5,25-инчови  IMG конуси от мед
Изключителна технология Klipsch Tractrix® Horn
Висококачествен, издръжлив дизайн на корпуса
Устойчив на надраскване текстуриран винил