https://jivo.chat/ciF58iidFN Dancing people, home cinema and music instruments
Позвънете сега!

Безжични слушалки Klipsch T5 II True Wireless Sport McLaren

Цена: 590.00лв. /комплект
SoldOut

Описание на Безжични слушалки Klipsch T5 II True Wireless Sport McLaren

Klipsch T5 II McLaren Edition  са уникални безжични слушалки, разработени в сътрудничество с Формула 1 McLaren Racing. Комплектът включва стилен карбонов калъф с оранжеви акценти с марка McLaren. Калъфът има резервна батерия с голям капацитет, която може да зарежда напълно батериите на слушалките четири пъти, както и възможност за безжично зареждане, а зарядна станция е включена в изданието Klipsch T5 II McLaren.
Корпусите за слушалки Klipsch T5 II McLaren Edition са по-компактни от модела на предшественика, с по-къс звуков драйвър. Функционално, слушалките са получили режим на прозрачност, при който шумът на външната среда свободно прониква вътре. Ограниченото издание се предлага с възпоменателна метална платка със серийния номер на слушалките и датата на производство, както и информационна брошура.
За актуализирания модел Klipsch разработи нов елегантен и тънък метален корпус. Също така в модела е коригирана формата на прилепването на слушалките - стана по-удобно. За слушалки се използва USB Type-C, с поддръжка за бързо зареждане. Светлинната индикация е интуитивна. Когато слушалките се извадят и заредят, индикаторите мигат за няколко секунди. Докато батерията се зарежда, светодиодите мигат. Когато слушалките или вградената батерия са напълно заредени, индикаторите светят непрекъснато. Устройството поддържа възпроизвеждане на аудио SBC, AAC и aptX. Истинските аудиофили ще оценят този подарък. Синхронизацията е възможна със смартфони и други джаджи, базирани както на операционни системи Android, така и на iOS.


Устойчив на пот и влага IP67
Слушалките Klipsch T5 II True Wireless McLaren Edition са прахоустойчиви и водоустойчиви (клас на защита IP67), същата защита се осигурява от включения калъф. В допълнение, той има вградена система за отстраняване на влага, така че слушалките да останат сухи при всяка ситуация.

Bluetooth 5.0 и aptX кодек
Klipsch T5 II True Wireless McLaren Edition използва Bluetooth версия 5.0 за комуникация и поддържа спецификации aptX и AAC. В дизайна на самите слушалки се използват нови антени, осигуряващи по-стабилна комуникация при неблагоприятни условия. С едно зареждане слушалките могат да работят до 8 часа, още 24 часа живот на батерията ще осигури зарядното устройство в кутията за съхранение.

Дигитален асистент
С натискането на един бутон можете да изпращате гласови команди до вградения гласов асистент на вашето мобилно устройство. Използвайте го за навигация завой по завой, за да задавате въпроси, да се обаждате и други.

Режим на шумопотискане на околния звук
Плътните силиконови капачки са направени, за да ви осигурят отлична пасивна шумоизолация, но понякога трябва да сте наясно какво се случва около вас. Активирайте Surround Mode и спортните слушалки T5 II McLaren Edition позволяват повече съраунд звук. А четирите вградени микрофона осигуряват ясно предаване на глас.

Основни характеристики:

  • Динамичен излъчвател 5 мм
  • Защита срещу влага IP67
  • Поддръжка на Apple и Android;
  • автономност от 8 часа с едно зареждане и допълнително до 24 часа с презареждане от кутията
  • Два микрофона във всяка слушалка
  • SBC, aptX, AAC кодеци
  • Bluetooth 5.0 връзка
  • Режим на шумопотискане на околен звук
  • Честотен обхват: 10 - 19 kHz
  • Калъф за безжично зареждане

Производител

Към сайта на производителя

Подобни продукти:

Към продукти от сходни категории