CD Плеър NAD C 568

1950,00 лв.

Цена за: брой

Код според производителя: C 568

 

NAD C 568 взима великолепното представяне на оценения с 5 звезди C 565BEE и го повдига на следващото ниво.

НА СКЛАД

Описание на CD Плеър NAD C 568

Въпреки, че често CD-тата са определяни като реликви от миналото, от NAD разбират каква гордост и радост чувства човек от собствената си колекция дискове. Без значение дали отваряте опаковката или се удивлявате на обложката на албума, процеса на купуване и отваряне на CD е едновременно интимен и свещен. С новият CD плеър NAD C 568, вашите дискове най-после ще получат вниманието което заслужават. Този плеър ще просвири безпроблемно всеки аудио диск, без никакви прескачания и артефакти, било той току-що закупен, или записана от вас компилация от любима музика. Надграждайки успеха на NAD C 565BEE, NAD C 568 разполага с всички опции от които имате нужда за лесно и радостно преживяване при слушане на компакт дискове.  Завършен с новото дистанционно на марката – NAD CD-8, този плеър доставя високо ниво на производителност, каквото заслужава вашата музикална колекция.
NAD C 568 взима великолепното представяне на оценения с 5 звезди NAD C 565BEE и го издига на следващото ниво. Всеки аспект на звуковите му възможности е подобрен и рафиниран, което прави този плеър идеалния компаньон на новия усилвател C 368 или на всяка имаща нужда от подобрение система.
Освен новият смекчен външен вид, NAD C 568 може да се похвали с обширно подобрение на  логиката на схемите и избора на компоненти след дългогодишното царуване на NAD C 565BEE. Кумулативният ефект от тези промени е драматичен – сериозно подобрение в нискочестотният диапазон, но в пълен синхрон с темпото и тайминга – характеристиките, за които NAD C 565BEE е толкова щедро възхваляван. Дълбочината и обема на сцената са също подобрени, запазвайки тембровата акуратност и ясната хармонична структура на предшественика си
Да се правят собствени компилации на  CD-R и CD-RW става все популярно, и за разлика от по-стари CD плеъри NAD C 568 просвирва с лекота тези дискове, дори и тези, които са записани с MP3 и WMA файлове.
Дисплеят на устройството осигурява ясна и пълна информация на слушателя. Видими са номера на песента, както и минало или оставащо време.
В случаят с NAD C 568 е било обърнато особено внимание на факта, че в наши дни все повече устройства имат цифрови входове. Коаксиалният изход е буфериран и изолиран чрез трансформатор от самият DAC, и изходното съпротивление е внимателно настроено на точно 75 ома за да се осигури перфектна съвместимост. Това внимание към детайла редуцира грешките от цифровото трептене (jitter) които могат да повлияят негативно на цифровият поток от данни.  Наличен е и оптичен изход (Toslink) за връзка с устройства разполагащи само с този вид свързване.
Плеърът идва с новото дистанционно NAD CD-8, което предлага пълен контрол на всички функции на устройството от удобството на вашето кресло за слушане. Освен това, дистанционното ви дава директен достъп до песните и до програмирането на плейлист, с възможност за добавяне на до 20 песни.
24-битовият DAC с висока резолюция Wolfson WM8741 е избран заради неговата превъзходна линейност при ниски нива и възпроизвеждане на най-фини детайли. Към него е добавен високо-прецизен часовник на Crystek, който редуцира цифровите трептения (jitter) до безпрецедентни нива, което прави от NAD C 568 страхотна платформа за добавяне към екзотичен хай-енд DAC.  Металните резистори и полипропиленовите кондензатори са използвани за да осигурят акуратно възпроизвеждане на целия честотен диапазон.

Доставяйки невероятно музикално изживяване, NAD C 568 поставя нови нива на стандарт в света на CD плеърите.

Техническа спецификация на CD Плеър NAD C 568

 • CD, CD-R and CD-RW Compatible
 • USB Input supports external memory and audio rates up to 384kbps
 • MP3 and WMA decoding
 • NAD CD-9 remote control
 • Ultra-High Precision Clock Module for low phase jitter
 • Wolfson 24 bit Digital to Analog Converter
 • Super High-Speed OPAmps • Coaxial Digital Output
 • Optical Digital Output
 • Toroid Power supply with separate power regulators for analogue and digital Sections
 • VFL Display with CD text
 • Repeat Mode for single track or entire CD
 • Program Play up to 40 tracks
 • Random Play
 • External IR input
 • 12V Trigger input
 • <0.5-watt Standby consumption
 • Detachable AC cord

Отзиви

There are no reviews yet

Add a review
You must be logged in to post a review Log In

Q & A

There are no questions yet

Ask a question

Your question will be answered by a store representative or other customers.

Thank you for the question!

Your question has been received and will be answered soon. Please do not submit the same question again.

Error

Warning

An error occurred when saving your question. Please report it to the website administrator. Additional information:

Add an answer

Thank you for the answer!

Your answer has been received and will be published soon. Please do not submit the same answer again.

Error

Warning

An error occurred when saving your answer. Please report it to the website administrator. Additional information: