NAD C 268 Stereo Power Amplifier

Забележително достъпно стерео крайно стъпало - C 268 разполага с функции и технологии, недостъпни в конкурентни продукти в същия ценови клас. Разработен да се впише във всяка система, този усилвател може да бъде използван в традиционна стерео система с предусилвател, за би-амп заозвучителни тела или в система за домашно кино. NAD C 268 дори може да работи в мостов режим, като така безпроблемно трансформира щедрата си мощност от 2 х 80 вата в невероятните 300 вата. Въпреки че усилвателят изглежда като едно обикновено крайно стъпало, този продукт от класическата серия на NAD е изпълнен с богата гама от функции, които ще отведат вашата система на ново ниво.   
От NAD внимателно са помислили за различни начини на употреба на всички продукти в серията Classic и са избрали стратегически най-важните функции. Благодарение на избираемите балансирани входове, C 268 е перфектен за употреба в комбинация с хай-енд предусилватели и процесори. Тези входове разполагат с контрол на входното ниво за лесно напасване с други компоненти, или за използване за би-амп. Линейният изход позволява добавяне на още мощност към същия канал за допълнителни тонколони или субуфери.  Освен всичко това, усилвателят има превключвател към мостов режим, който го превръща в невероятно мощен моноблок. 
C 268 може да бъде сдвоен с хибридния цифров интегриран усилвател C 368, и когато двата се превключат в мостов режим, получавате по 300 вата на канал освободена от изкривявания мощност. Функцията за автоматично улавяне на сигнал, с възможност за указване на праг е перфектна за автоматизирани комплексни системи или за скриването на усилвателя от поглед в шкаф. C 268 разполага и с терминал за заземяване, изключително полезен за елиминиране на шум и бръм при използване в сложни системи от много компоненти.  
Като член на серията Classic на NAD, C 268 доставя богато и задоволяващо звуково представяне, благодарение на философията "музиката на първо място"  на NAD. Акуратният баланс между каналите, правилните характеристики на входното и изходното съпротивление и ниско шумяща топология работят заедно тук. Освен това, входовете на C 268, както балансираните, така и небалансираните, могат да приемат всеки сигнал от аналогов компонент, като предлагат идеалното входно съпротивление с линейни, ултра-ниско шумящи буфериращи операционни усилватели, за да предотвратят всякаква деградация на звука, породена от неправилен товар от източника на сигнал.
Захранването на C 268 е способно да доставя продължително почти 200 вата, както и над 500 вата за кратък период от време, за да позволи възпроизвеждането на  динамични музикални транзиенти. Иновативният дизайн на асиметричното усилване на NAD използва пълноценно всеки наличен ват от своите обширни запаси от динамична мощност, за да репродуцира акуратно дори и най-чувствителната музика без изкривявания или компресия. C 268 използва персонализирана версия на вече доказаната топология Hypex UcD, което позволява доставянето на масивна мощност с почти неизмерими изкривявания и шум в чуваемия честотен диапазон. Всеки детайл от този дизайн е бил внимателно изработен и перфектно напаснат за да предложи възможно най-доброто представяне.