NAD C 328 Integrated Amplifier

Вървящ по стъпките на някои от най-великите устройства на NAD, C 328 разполага с иновативни фундаментални функции, като остава верен на непоколебимата отдаденост на марката към добрият звук. C 328 може да се свърже безжично с всеки телефон, таблет или друго устройство с Bluetooth®, за да предложи едно безпроблемно слушане на музика. Усилвателят разполага с грамофонен вход за MM дози, вдъхващ нов живот на виниловите плочи (благодарение на уникалната усилвателна технология на NAD - Hybrid Digital™), както и грамофонен предусилвател за MM дози с прецизна RIAA еквализация, висок толеранс на претоварване, екстремно ниски нива на шум и иновативна схематика за подтискане на инфра-звуковия шум, който идва от всяка плоча, но без това да се отразява на ниско честотното представяне.
C 328 има и слушалков усилвател, който позволява да се потопите във вашият собствен свят от детайлен звук, с помощта на любимите ви слушалки. Въпреки че е по-скромен в сравнение с другите усилватели от серията, C 328 ще се впише перфектно във всяка система и ще ви достави невероатна музикална наслада. Когато става въпрос за усилватели от серията Classic, няма функция която да е била недогледана: ниско шумящи схеми, прецизно действие на усилването и акуратен баланс между каналите - това са всички ключови характеристики на C 328. С добавен бонус от  входни и изходни съпротивления, плюс висок праг на претоварване и стабилност, с трудни нискоомни озвучителни тела, C 328 е най-добрия избор за аудиофилите, които тепърва започват да окомплектоват своята мечтана система.
Линейните входове на C 328 могат да приемат сигнал от всякакви аналогови източници, като предлагат перфектна характеристика на входното си съпротивление с линейни, ултра-ниско шумящи буферни операционни усилватели, за да се елиминира всяка деградация на звука породена от неправилно претоварване на входа. C 328 също разполага с отделен слушалков усилвател с ниско изходно съпротивление и възможност да достави много висок волтаж на изхода, достатъчен да захрани дори и високоомни студийни слушалки. В линейните изходи може да бъде включен и субуфер, което прави усилвателя още по-гъвкав. 
С поддръжката на Bluetooth, вие можете да се свържете с усилвателя и да слушате музика от интернет услуга по ваш избор, или да стриймвате безжично музика съхранявана във вашия телефон, таблет или компютър. Заради високопроизводителната си цифрова схема, стриймването чрез Bluetooth никога не е звучало толкова добре, колкото с C 328.
При нужда захранването на C 328 може да осигури 100 вата аудио мощност. Усилвателят може да работи с всяко променливо напрежение между 100 и 240 волта, и осигурява чисто правотоково захранване за всичките си компоненти. Това екстремално ефективно захранване осигурява и почти перфектна регулация на волтажа при широк диапазон от условия и доставя солиден, освободен от шум фундамент за усилвателната част.
C 328 използва персонализирана версия на вече доказаната топология Hypex UcD. Това позволява доставянето на масивна мощност с почти неизмерими изкривявания и шум в чуваемия честотен диапазон. Всеки детайл от този дизайн е бил внимателно изработен и перфектно напаснат, за да предложи възможно най-доброто представяне. Перфектният усилвател за аудиофили и любителите на музиката - C 328 безпроблемно ще ви представи известната гъвкавост и мощ на NAD.