https://jivo.chat/ciF58iidFN Dancing people, home cinema and music instruments
Позвънете сега!

Цифров Мрежов Усилвател NAD D 7050 стерео

Този продукт е излязъл от производство. Подобни продукти можете да намерите в: NAD
Цена: 2100.00лв.
Промо цена: 945.00лв. /брой
InStock

Описание на Цифров Мрежов Усилвател NAD D 7050 стерео

КОМПАКТЕН ЦИФРОВ УСИЛВАТЕЛ

Ако имате компютър или смартфон с iTunes и домашна Wi- Fi мрежа, просто добавете D 7050 и любимите си високоговорители. Ще получите една от най-съвременните аудио системи със стилен и компактен дизайн, която може да се постави навсякъде във вашия дом или апартамент. Освен мрежов достъп имате възможност и за директен point-to-point стрийминг без мрежа с Bluetooth aptX.

ИНОВАТИВНИ ТЕХНОЛОГИИ

NAD D7050 съчетава най-модерната цифрова платформа Direct Digital на NAD, използвана за първи път в известния Masters Series M2 усилвател, комбинирана с Wi-Fi стрийминг технологията AirPlay на Apple, като по този начин създава универсално plug-n-play решение за безжична музика в дома. Може да се използва не само системата на Apple, а и да изпраща всякакво UPnP аудио съдържание в домашната мрежа. Не разполагате с мрежа? Няма проблем, можете да стриймвате директно от вашия смартфон или лаптоп използвайки най-новите Bluetooth High Fidelity Codec: aptX. Можете също така да използвате кабелна връзка от вашия компютър или да пускате музика директно от USB устройство. Единственото нещо, което липсва е аналогов вход. Така е – просто в D 7050 няма аналогови схеми! Безкомпромисната работа на D 7050 е възможна до голяма степен благодарение на премахването на внасящите шумове аналогови схеми, които потискат фините детайли в музиката.

DIRECT DIGITAL

Direct Digital означава, че в усилвателя няма аналогови схеми, които да внасят шумове и изкривявания - музиката си остава цифровата чак до изводите за високоговорители. В NAD D7050 технологията Direct Digital изпълнява всички функции на предусилвателя изцяло цифрово, като използва усъвършенстван софтуер за контрол на всички аспекти на работата. Цифровият сигнал се преобразува в аналогов точно преди изводите за вискоговорители, използвайки само пасивен двуполюсен реконструиращ филтър. Тази радикален дизайн е първото в света успешно решение за 'closed loop' цифров усилвател. Затворената 'closed loop' система означава, че се използва постоянно сравняване на сигнала от изхода към този на входа, като при това се компенсират разликите за постигане на перфектен резултат.

МАЛЪК ГОЛЯМ УСИЛВАТЕЛ

За да работят добре, високоскоростните цифрови схеми изискват много къси сигнални пътеки. Поради тази причина се използват широкомащабни интегрални схеми ( LSI ) и многослойни печатни платки за оптимизиране на скоростта и производителността . Високата ефективност на Direct Digital технологията значително намалява размера на радиаторите и захранващите блокове, като същевременно предлага високо качество на звука . Резултатът е по-стабилна работа с по-малко загряване и забележителна ефективност.

Техническа спецификация

 • D 7050 Direct Digital Network Amplifier
 • 2 x 50W @ 0.00% THD
 • Wi-Fi (WPS) and wired Network connections
 • Apple Airplay and DLNA media streaming
 • aptX Bluetooth music streaming
 • 24/96 asynchronous USB inputs (type A and B)
 • Optical and Coaxial Digital inputs
 • Subwoofer Output
 • 12V trigger Input
 • High Performance Headphone Amplifier
 • Wireless Remote

Производител

Подобни продукти:

Към продукти от сходни категории