NAD M32 Direct Digital DAC Amplifier

Традиционният интегриран усилвател с включен контролeн предусилвател в едно шаси, въпреки намалената гъвкавост, има леки смущения от силовите полета с високо напрежение към чувствителните етапи на предусилвателя, причинени от вместването в една кутия. Тук тези  ограничения изчезват и сигналът може да остане дигитално чист чак до изходите на високоговорителите, което прави предусилвателя М32 непроницаем за намеса от източника на ток.
Гъвкавостта в NAD M32 DirectDigital DAC Amplifier е подсилена чрез иновативен модулен дизайн (MDC), което позволява по-голяма плътност при входове, както и гъвкавост при обновяване на схемите, с оглед развитието на бъдещите технологии.
Моделът има общо 4 MDC слотове, като 3 от тях са с възможност за разширение. Предварително инсталираният модул е ​​SPDIF модул, който включва AES/EBU, два коаксиални и два оптични. Допълнително има и USB B порт за свързване към компютър, каето е голямо е предимство.
Предусилвателят в NAD M32 DirectDigital DAC Amplifier реално е заменен от софтуер,който контролира всички функции на всеки един етап от звуковия поток, като усъвършенства всички контролни функции, включително обем и филтри. Това драматично намалява шума и изкривяването на звука, и приближава музиката до съвършенство.