PP 375 Phono Preamplifier MDC Module

NAD PP 375 е лесен за инсталиране модул, който интегрира висококачествен грамофонен вход в класическите серии интегрирани усилватели на NAD C 375BEE и C 356BEE. Този грамофонен предусилвател поддържа едновременно MC дози с ниско и високо ниво, както и широка селекция на MM дози. 

Характеристики:

Фантастично възпроизвеждане на винил - екстремно акуратен RIAA филтър с чудесна чувствителност, високи праг на претоварване и изключително ниски нива на шум и изкривявания, който извлича всеки нюанс на звука от вашите плочи. 

Модулен дизайн (MDC Modular Design Construction) - този модул представя нашето вярване, че клиентите трябва да имат възможност лесно да добавят нови функционалности без да се налага да сменят целият аудио компонент. Този дизайн на продукта не само намалява разходите за клиента, но също и спомага за запазване на природата. 

Награждаван дизайн - схемата на PP 375 е разработена от Бьорн Ерик Едвардсен, и е базирана на много награждавани предусилвателни логики. Носител на наградата RedDot Design през 2009 година.

Безпроблемна интеграция - за разлика от други грамофонни предусилватели, PP 375 не се нуждае от допълнителни жици, захранвания или интерконекти. Назначава се автоматично на входа на съвместимите усилватели 'DISC', като нивото е еднакво спрямо другите линейни входове.