NAD PP 4 Digital Phono USB Preamplifier

Предлагайки превъзходно звуково представяне, NAD PP 4 Digital Phono/USB Предусилвател улеснява добавянето на фоно към много от днешните стерео усилватели и AV приемници, които са елиминирали фоновия вход или са включили верига с ниско качество за включване на грамофон. Като част от ангажимента на NAD към околната среда, PP 4 има по-ефективно "зелено" захранване, което намалява консумацията на енергия. PP 4 върви още с USB интерфейс,  USB кабел и контрол на нивото на запис, които в комбинация намаляват шума и подобрявт процеса на преобразуване от аналогов към цифров. Функцията Auto Power Down на PP 4 спестява енергия, като автоматично захранва PP 4, когато не се използва.
PP 4 Digital Phono/USB Предусилвател Ви дава възможност да дигитализирате Вашите ценни колекции от винили на компютър или Mac. Разполага с входове за двата типа MM (движещ се магнит) и нискочестотния MC (движещи се бобини) за голямо разнообразие от фоно-касети и има линеен вход, който позволява прехвърлянето на касетни ленти. В PP 4 също така включва VinylStudio Lite софтуер за извличане на LPs и изгаряне на аудио компактдискове. PP 4 Phono-to-USB Preamp предлага цялостно хардуерно и софтуерно решение с изключителна гъвкавост за запис от LP или лента.
PP 4 идва с Mac и PC съвместима версия на софтуера за извличане на VinylStudio Lite на AlpineSoft е включен в новия PP-4. С VinylStudio Lite можете да:

  •     Прехвърляне на LP в WAV файлове
  •     Разделяне на песните
  •     Записване на компактдискове