NAD VM 300 4K Video Module

Иновативната MDC (Модулен дизайн) технологична концепция на NAD,  позволява на клиентите да подобрят своите NAD AV ресийвъри или процесори с допълнителни функции.
VM300 UHD (4K) Видео Модул е последната актуализация за T 187, T 777, T 787, M15HD, M17, която включва в себе си 2 от най-нашумелите и желани новости в един модул.
Тя не само осигурява видео Ultra High Definition (UHD), но също така добавя опция за интернет стрийминг на музика, Wi-Fi и Bluetooth, което позволява до 64 зони на BluOS ™, съвместими с всички HI-Res аудио плейъри, да бъдат добавени към вашата система, за да получите и своебразна мултирум система.
В VM300 е заложен като опция, т.нар. софтуер BluOs за възпроизвеждане на HD аудио формати, посредством приложение, което може да се инсталира на смартфон, таблет или компютър.

С използване на най-новите 4K видео чипсети, VM300 UHD (4K) допринася за излъчването на 60 кадъра в секунда(4K/60 @ 4/4/4), като поддържа напълно всички настоящи и бъдещи UHD формати. VM300 UHD (4K) също така включва най-новата HDCP 2.2 защита, необходима за достъп до всички търговски видео лицензи.

Подобно на предишните MDC видео модули, NAD е избрал да не ощетява видео сигнала с допълнителна обработка, като по този начин оставя честотата на кадрите и цветовото пространство непроменено от входа към изхода. Само аудио сигнала се извлича за преработка и усилване от новото, в което влиза до High Resolution Audio.

Техническа спецификация
  • Поддържа 4К/60hz видео през единия HDMI изход (HDMI OUT 1)
  • Има меню за настройка на CEC (контрол по HDMI) и ARC (audio return channel)
  • Заложен в VM300 като опция е, т.нар. софтуер BluOs за възпроизвеждане на HD аудио формати .
  • посредством приложение , което може да се инсталира на смартфон , таблет или компютър .*(забележка) нужен е лиценз (BLUOS UPGRADE KEY), допълнителен ъпгрейд, за да може да се ползва услугата BluOs  
  • Изцяло обновен външен вид на OSD менюто
  • Видео модулът може да бъде монтиран в: T 187, T 777, T 787, M15HD, M17
  • Има USB
  • Има LAN порт