https://jivo.chat/ciF58iidFN Dancing people, home cinema and music instruments
Позвънете сега!

Аудио Арте на Hi-Fi Expo 2015 с грандиозните тонколони Klipsch Palladium P-39F

Изключителните тонколони Palladium P-39F на Klipsch ще покаже фирма Аудио Арте по време на изложението Hi-Fi Еxpo 2015. Моделът, които е с изключителен дизайн и има почти съвършени технически възможности и солидни физически параметри, се появява за пръв път в България.
P-39F е върховият модел подови тонколони от луксозната серия Palladium на Klipsch. Това е изключително произведение на изкуството - почти съвършена колона, която е толкова красива и изящна, колкото големи са невероятните й звукови качества. Самият дизайн на тези великолепни тонколони е направен в партньорство с дизайнерското студио на автомобилния гигант BMW Group - Designworks USA.
Klipsch Palladium P-39F има впечатляващи характеристики – теглото и е 75 кг и е висока почти метър и половина. Комбинацията от изящен дизайн и съвършено звучене със сигурност ще остави дълбоки следи у всеки почитател на висококачествения звук.

В областта на домашното кино Аудио Арте ще представи новата Dolby Atmos тонколона Klipsch RP-280FA. Това е подова колона тип „all-in-one“, в която има вграден отделен Atmos канал, насочен към тавана на озвучаваното помещение, за да осигури истинско удоволствие от гледането и слушането на филм или концерт.

Какво е Dolby Atmos
Dolby Atmos е нова концепция в озвучаването за кино салони и дома. Досегашните звукови формати Dolby Digital, DTS и техните производни са разработени на channel-based концепция, докато Dolby Atmos e обектно базирана (object-based) концепция. При нея режисьорът и звукорежисьорът имат свободата да миксират звуковите ефекти във филма по начин, който позволява всеки звук да бъде възпроизведен точно там, където трябва, в 360-градусовата панорама. Така зрителят има възможност да чува звуци и ефекти навсякъде в помещението – отгоре, отстрани, отпред, отзад. При Dolby Atmos озвучителните тела не са разделени по традиционните канали – ляв, център, десен, съраунд, а на източници на нелокализиран пространствен ефект. По този начин кино изживяването се приближава максимално близо до реалността.

На Hi-Fi Expo 2015 фирма Аудио Арте ще представи и най-новия модел грамофон Roundtable Turntable на британския производител Musical Fidelity. Грамофонът е комбинация от изискан дизайн, чудесни технически характеристики и конкурентна цена.

Аудио Арте ще покаже и други модели продукти на NAD, Klipsch, PSB Speakers, Creek Audio, Musical Fidelity, Elipson, Inakustik, Norstone и други марки, които продължават да печелят награди и да се радват на отлични ревюта.
Всеки гост в изложбените стаи на Аудио Арте ще има възможност да чуе любимото си парче на конфигурираните аудио системи (ако го носи на цифров носител). Разбира се, ще има и изненади.

Към продукти от сходни категории

Меню

  • Начало
    • Новини
      • Аудио Арте на Hi-Fi Expo 2015 с грандиозните тонколони Klipsch Palladium P-39F