https://jivo.chat/ciF58iidFN Dancing people, home cinema and music instruments
Позвънете сега!

Аудио Артe изгражда едновременно три домашни кинозали

Фирма Аудио Арте изгражда едновременно три частни домашни кинозали. И трите проекта са уникални и имат множество специфични особености. Две от кината са в ценови клас от 150 хил. лева, а третото е в ценови клас от 50 хил. лева.
Помещенията, в което се изграждат кинозалите, са самостоятелни стаи в частните имоти. Размерите на помещенията са с дължина между 7 и 8 метра и ширина между 5 и 6 метра.
Оборудването на кинозалите включва най-добрите устройства, който се предлагат от лидерите в сектора. Два от проекторите са от най-високо качество, дело на марката Digital Projection и, разбира се, моделите предлагат 3D визуализация. Конкретно това са: Digital Projection M-Vision 320 3D и Digital Projection M-Vision 1080p 400 3D. Третият проектор е JVC DLE RS49 4K.
Екраните са от Stewart Filmscreen, компанията, която произвежда най-добрите кино екрани в Холивуд и които специално се изработват по поръчка. Моделите са:
1. Stewart Filmscreen Cine Curve с 140.75 инча диагонал, който е цилиндрично огънат за оптимална картина и с автоматична промяна на формата.
2. Stewart Filmscreen Vistascope – с автоматична промяна на формата.
В две от домашните кина се монтират озвучителни комплекти Klipsch THX ULTRA2 – това са сертифицирани тонколони от водещия производител на озвучителни тела за големи кинозали и домашни кина. В третото кино комплектът тонколони е Klipsch Reference II, заедно с субуфер PSB Subseries 500.
Предусилватели и усилвателите в кинозалите са изцяло производство на компанията NAD Electronics. Използваните моделите са:
1. Предусилвател NAD M15 HD2 AV Surround Sound Preamplifier;
2. Усилвател NAD MASTER M25 7-Channel Amplifier;
3. Усилвател NAD C275 BEE;
4. Аудио видео ресийвър NAD T787;
В кината източниците са:
1. 3D Bluray player NAD T567;
2. 3D Media Player Dune BASE 3D;
Кинозалите могат да се управляват автоматично директно от таблет.
За изграждането на едно домашно кино или друг специализиран проект, екипът на фирмата може да се погрижи за всичко – подробни консултации за избор на компонентите и функциите на системата, проектиране и дизайн, изграждане, окабеляване и монтаж, обучение и поддръжка. Предлагат се и акустични измервания и обработки, настройка и окончателно измерване на постигнатите акустични резултати.
Всички уреди, закупени и монтирани от Аудио Арте, са с гаранция и безплатно абонаментно обслужване.

Klipsch THX ULTRA2

Klipsch Reference II

Digital Projection M-Vision  400 3D

NAD T 787 AV Receiver и NAD T 567 Blu-Ray Player

Dune HD Base 3D

Към продукти от сходни категории

Меню

  • Начало
    • Новини
      • Аудио Артe изгражда едновременно три домашни кинозали